Dnevni horoskop za 15. 3: Devicu progoni prošlost

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: PUMA.COM/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za 15. mart 2021.

OVAN

Posao: Svi preduslovi su tu da tipični predstavnici Ovnova novu radnu sedmicu počnu na odličan način, jakim poslovnim tempom i efikasnom realizacijom. Nemojte se samo rasplinuti na više strana.

Ljubav: Samo je pitanje koliko vremena i energije možete i hoćete odvojiti i usmeriti ka ovom polju gde vas takođe mogu očekivati prijatna iznenađenja, piše Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Na startu nove radne sedmice Bikovi bi mogli biti nepotrebno opterećeni mišljenjem drugih ljudi. Fokusirajte se na sebe i svoje profesionalne sposobnosti.

Ljubav: Potencijalni današnji ljubavni tokovi donose povoljne situacije za dodatno angažovanje. Nemojte previše oklevati.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

BLIZANCI

Posao: Vrlo dobri astrološki aspekti nagoveštavaju uspešan početak radne sedmice  za najtipičnije predstavnike Blizanaca, pa se očekuje da vaše komunikacijske sposobnosti maksimalno dođu do izražaja.

Ljubav: Pažnja i toplina emocija koja dolazi od voljene osobe trebalo bi da naiđe na dobar prijem ovog ponedeljka.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

RAK

Posao: Naporan radni dan na početku nove sedmice nalazi se pred većinom osba rođenih u znaku Raka. Nemojte odustajati ukoliko neke poteze budete ponavljali više puta.

Ljubav: Preokupacija poslovnim obavezama ostaviće vam malo vremena za ljubavnu sferu, što bi moglo izazvati nezadovoljstvo druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

LAV

Posao:  Praktično od prvog radnog dana u sedmici od Lavova se očekuje da maksimalnim angažovanjem budu lideri realizacije novih poslovnih projekata, posebno oni predstavnici koji posluju sa inostranstvom ili su vezani za putovanja.

Ljubav:  Što se tiče dešavanja u sferi emotivno – ljubavnih odnosa obatite pažnju na nesporazume i izbegavajte duge diskusije i rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Svaki poslovni potez osoba rođenih u znaku Device danas bi mogao da bude pod posebnom prismotrom. Vi inače retko grešite, pa pokušajte da danas posebno obratite pažnju na mogućnost da do nekih ipak dođe.

Ljubav: Nove simpatije pojavljuju se na vašem ljubavnom horizontu, ali mala korist od toga ukoliko niste raščistili sa dilemama iz prošlosti.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

VAGA

Posao: Uobičajen i miran radni start očekuje Vage na profesionalnom planu, da se bez nekih većih izazova posvete zacrtanim obavezama.

Ljubav: Iako ste bili sigurni u ispravnost sopstvenog stava u vezi nedavnih ljubavnih začkoljica, tokom ovog ponedeljka može doći do bitne korekcije i priznanja pogrešne procene.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

ŠKORPIJA

Posao: Dosta naporan i dinamičan početak radne sedmice je pred tipičnim predstavnicima ovog sazvežđa. Razloga za zabrinutost nema, sve se postiže dobrom organizacijom i radom po prioritetima.

Ljubav: Bez naznaka nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu danas, što će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

STRELAC

Posao: Veoma dobar i uspešan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Strelca, naročito one koji imaju slobodu odlučivanja, ili se bave poslom u privatnom sektoru.

Ljubav: Koketiranje na više strana i neodređeni stavovi mogli bi vam vam neočekivano zakomplikovati partnerske odnose, i pokvariti inače lep dan u najavi.

Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Tamo gde ste stali krajem prošle, logično je da nastavite i početkom nove radne sedmice uz nagoveštaj novih dodatnih obaveza.

Ljubav: Bezmalo sva vaša pažnja i energija biće usmerena ka poslovnim obavezama, a vi se potrudite da koji trenutak izdvojite i za dragu osobu.

Zdravlje: Mogući problemi sa donjim delom leđa.

VODOLIJA

Posao: Tempo koji Vodolije forsiraju na profesionalnom planu malo ko može pratiti. Ukoliko želite bolje razumevanje , usporite malo i pokažite više razumevanja  istrpljenja prema drugima.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste naumili da dragu osobu nečim prijatno iznenadite. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

RIBE

Posao: Na početku nove radne sedmice osobe rođene u astrološkom znaku Riba očekuje dosta posla, ali i prilika da naplate neka finansijska potraživanja od ranije.

Ljubav: Danas biste neki fini znak pažnje mogli da očekujete od drage osobe, pa eto prilike za obostrano uživanje u razmeni onih najtananijih emocija.

Zdravlje: Odlično.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram