Dnevni horoskop za 15.2: Ovan da pazi na ljubavne signale

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 15. februar 2021 . godine.

Ovan

Ponedeljak je samo prvi u nizu narednih dana u kojima vas očekuje podvlačenje crte i pravljenje novih poslovnih planova. Ne ignorišite potpuno fine signale koji vam mogu pristizati iz bliskog poslovnog okruženja, piše Astroputnik.

Bik

Početak radne sedmice donosi vrlo povoljnu klimu da osobe rođene u znaku Bika mirno i natenane završe sve postavljene profesionalne zadatke. Tipičan bikovski mir, danas bi mogao da poremeti neočekivani susret sa osobom prema kojoj stare simpatije i emocije nisu potpuno zamrle.

Blizanci

Radni elan i voljni momenat nisu sporni, ali danas Blizance očekuju  povremeni zastoji i usporavanja u nastojanju da radne obaveze završe na vreme. Veoma povoljni astrološki aspekti najavljuju mogućnost ostvarivanja više novih kontakata i pozitivnih dešavanja u sferi ljubavi.

Rak

Sasvim povoljan dan  je pred Rakovima da na vreme i bez većih problema realizuju sve zacrtane obaveze.  Tu negde oko vas u radnom okruženju mogli bi da prepoznate znake buduće simpatije.

Lav

Više iznenađujućih prepreka danas vas čeka na profesionalnom polju. Nemojte odmah upadati u vatru i rasprave, pokažite dovoljno strpljenja.Vrlo dobar dan očekuje Lavove na emotivno – ljubavnom polju, a kompletan angažman i krajnji utisak biće najverovatnije na sličnom nivou.

Devica

Vrlo dobar radni dan imaće većina osoba rođenih u znaku Device za pojačano profesionalno angažovanje. Samo napred. Nije realno očekivati da danas budete akteri spektakularnih ljubavnih događaja, ali malih iznenađenja svakako jeste.

Vaga

Dosta poslovnih obaveza očekuje Vage tokom prvog radnog dana u sedmici, pa je važno da budete ekonomični sa potrošnjom energije. Iako najverovatnije neće biti ništa spektakularno, ali ima naznaka makar za neki površni flert, ili upoznavanje interesantne nove osobe.

Škorpija

Početak radne sedmice mogao bi u dobroj meri da odredi buduće smernice vašeg profesionalnog delovanja. Budite strpljivi i revnosni pre svega.  Sasvim korektan dan je za pozitivna ljubavna dešavanja, ali većina Škorpija može imati problema sa previše krutim i formalnim stavovima.

Strelac

Još jedan povoljan poslovni period je pred Strelčevima pa evo prilike da dobro raspoloženi i poletni krenete u nove radne pobede. Par škakljivih situacija danas vas vreba u sferi ljubavi, a najviše pažnje obratite na nedostatak takta i oštrinu reči upućenih dragoj osobi.

Jarac

Odličan dan da u nove radne pobede krenete punom parom, tako da vas ne očekuju veće prepreke u realizaciji zacrtanih obaveza. Pozitivna energija kojom zračite mogla bi da bude primećena sa više strana, a na vama je da adekvatno odgovorite u skladu sa svojim načelima.

Vodolija

Vrlo dobar radni start očekuje Vodolije, uz savet da ne zaborave da se najpre pozabave zaostalim obavezama ako ih ima, pa onda krenu dalje po prioritetima. Najtipičniji predstavnici ovog znaka danas mogu očekivati bar jedno prijatno iznenađenje u sferi ljubavi.

Ribe

Vrlo povoljnu radnu klimu na profesionalnom planu, tipični predstavnici Riba mogli bi da iskoriste za nametanje nekih od svojih ideja i stavova poslovnom okruženju. Eventualno rešavanje nekih sitnijih nesporazuma koji vas prate od ranije realan je scenario za ovaj ponedeljak.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram