Dnevni horoskop za 15.2: Devicu čeka izazovno poznanstvo

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 15. februar 2022.

Ovan

Tipični Ovnovi sa liderske pozicije uspešno povlače konce novog profesionalnog ciklusa i tokom ovog utorka. Samo napred. Slobodnim Ovnovima se preporučuje izlazak, druženje sa prijateljima, ili jače aktivnosti na društvenim mrežama.

Bik

Neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju, pa poradite na tome ozbiljno. Druga strana nema razumevanja za vaše probleme i međusobnu neusklađenost, što može izazvati nesporazume.

Blizanci

Imaćete mogućnosti da neke započete aktivnosti završite i pre predviđenih rokova, moguća i neka pomoć na koju niste računali. Iskoristite dan za druženje, izlazak i uživanje u nekim zajedničkim aktivnostima sa vašom dragom osobom.

Rak

Većina stvari koju započnete će vam danas ići od ruke, posao ćete obavljati sa lakoćom i uz dobru podršku saradnika. Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije osnove. Napravite prvi korak i iznenadite dragu osobu.

Lav

I tokom ovog dana Lavove očekuje dosta obaveza, možda vam i zatreba pomoć osoba od autoriteta, stoga se ne libite da je zatražite. Lepe stvari i bar jedno prijatno iznenađenje danas možete očekivati pre svega od voljene osobe. Uživajte u zajedničkim trenucima.

Devica

Na dobrom ste putu, idete ka nekom sebi zacrtanom cilju, unapredite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima i sve će biti u najboljem redu. Ukoliko ste slobodni očekuju vas brojni izazovi kada su nova poznanstva u pitanju. Neće biti lako doneti odluku, koga izabrati, stoga prostudirajte malo detaljnije svaku priliku.

Vaga

Drugi radni dan u sedmici, nije najpovoljniji po mnogim pitanjima na polju profesionalnih delatnosti kod najtipičnijih predstavnika Vaga. Ne očekujte podršku nekog sa strane, sami uzmite stvari u svoje ruke. Nešto više preduzimljivosti ne bi vam škodilo na polju ljubavnih odnosa, pre svega kada je u pitanju ispunjenje nekog datih obećanja dragoj osobi.

Škorpija

Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske rokove. Dosta obaveza očekuje vas ovog ponedeljka. Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, sve što je bilo napeto i nerešeno iz prethodnog perioda sada ćete rešiti na obostrano zadovoljstvo.

Strelac

Odličan dan je pred većinom Strelčeva. Moguć je i neki vid usavršavanja u narednom periodu, što će vam svakako koristiti. Nema nagoveštaja za krupna dešavanja na polju ljubavi tokom ovog utorka, ali vredi pokušati makar malo animirati pažnju drage osobe

Jarac

Dosta napetosti u komunikaciji sa bližim saradnicima može biti pred Jarčevima. Pojačajte kontrolu nad nekim od njih da ne bi morali da se vraćate unazad, što vi i inače ne volite. Potrebno je da stvari rešavate na miran način i da se ne uplićete u bespotrebne rasprave i svađe, jer to definitivno neće doprineti da se stvari srede.

Vodolija

Pozabavite se papirologijom da tu ne napravite neki propust zbog previda. Moguća je i iznenadna nova poslovna ponuda o kojoj vredi razmisliti. Organizujte neki izlazak ili čak kraće putovanje, izlet, prijaće boljoj i opuštenijoj komunikaciji među vama.

Ribe

Veoma je bitno da završite započeto, pre nego što se upustite u nove projekte i poslove. Posebno vodite računa o greškama koje vam se nesvesno mogu potkrasti, ne žurite. Nije povoljan dan za potezanje ozbiljnijih tema, pokušajte da to odložite za neki naredni period.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram