Dnevni horoskop za 15.12: Raka čeka neobično poznanstvo preko posla

Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 15. decembar 2022.

Ovan

Posao: Nešto bolji priliv energije i pozitivnije raspoloženje daje veće šanse da tipični Ovnovi danas budu uspešniji na profesionalnom planu nego prethodnih dana.

Ljubav: Veći deo ovog četvrtka trebaće vam dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće su povremene manje glavobolje, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Malo opušteniji dan je pred Bikovima. Obratite ipak dovoljno pažnje na dokumentaciju, jer možete izgubiti važne papire.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imate priliku za uspostavljanje fine komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Ne oklevajte, da ne biste propustili svoju šansu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca, ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, vredeće.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Nije loš dan za rakovske poslovne aktivnosti, a neki značajan posao ili projekat koji već duže vreme priželjkujete mogao bi da se konačno pokrene.

Ljubav: Za očekivati je da vas danas očekuje u najmanju ruku jedno neobično novo poznanstvo, moguće i preko posla.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Veoma dobar radni dan nalazi se pred Lavovima, naročito ako su ih do sada kočile razne administrativne zavrzlame, takse, dozvole da konačno pokrenu ono što su zamislili.

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Uz malo muke i prilagođavanja imate realne šanse da napravite vrlo dobre poslovne dogovore i poteze. Samo strpljivo.

Ljubav: Zbog blage nezainteresovanosti sa vaše strane, a ni druga strana nije u boljem raspoloženju, tek ovaj dan bi bilo najbolje da ništa ne preduzimate po pitanju ljubavnih dešavanja. Iskulirajte.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Sasvim korektan poslovni dan očekuje tipične Vage, naročito ako su ušle u neke nove poslovne poduhvate.

Ljubav: Manjak realnih parametara u sagledavanju aktuelne situacije u sferi ljubavi tokom ovog četvrtka može vam doneti dosta pogrešnih procena i poteza.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Možete stupiti u kontakt sa osobom koja vam je veoma bitna i ostvariti dobar poslovni dogovor, brzinski.

Ljubav: Danas vas na ljubavnom planu mogu dočekati neki ozbiljni razgovori, pa se očekuju i konkretni odgovori sa vaše strane.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Strelac

Posao: Vrlo dobri rezultati očekuju Strelčeve, naročito one koji su na neki način povezani sa inostranstvom, što vam omogućava i stabilnu poslovnu poziciju.

Ljubav: Imaćete prilika za nova poznanstva, pa se očekuje da uživate u bar jednom lepom i opuštenom druženju.

Zdravlje: Budite u pokretu, fizički aktivni.

Jarac

Posao: Praktično sve današnje profesionalne aktivnosti najtipičnijih Jarčeva, trebalo bi da budu precizne, vrlo konkretne i nadasve veoma efikasne. Moguća je konkretizacija vama veoma važnog dogovora koji dosta obećava.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, u periodu ste kada se lako opuštate, kada ste raspoloženiji nego inače, iskoristite to za provod, druženje, izlaske.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Evo konačno, posle dužeg vremena jednog radnog dana, u kome Vodolije mogu imati miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti, a i pomoć sa strane neće izostati.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i eventualno provedete malo vremena u društvu prijatelja. Prijaće vam pozitivna energija.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju na rukama i nogama.

Ribe

Posao: Budite posvećeni maksimalno obavezama koje imate, korektni budite prema saradnicima i razloga za brigu neće biti.

Ljubav: Brojne prilike su oko vas, ali vi ste zaglavljeni u nekoj nesigurnosti i ne dozvoljavate da vas iko pokrene.

Zdravlje: Fizički umor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram