Dnevni horoskop za 15.11: Vage na teškom ljubavnom iskušenju

Foto: Promo/Netflix

Pročitajte dnevni horoskop za 15. novembar 2020.

Ovan

I današnji dan vam je u znaku posla. Možda ste mislili da je vaše jučerašnje angažovanje bilo dovoljno da sve dovedete u red, ali danas ćete se uveriti u suprotno. Dočekaće vas gomila nedovršenih poslova. Ne bi bilo loše da zatražite pomoć od saradnika i da se na taj način barem delimično rasteretite, piše Astrofon21.

Bik

Još je povoljno vreme za investiranje, jer zvezde kažu da kakvu god novčanu transakciju obavite vi ćete da budete na dobitku. Kad je o ljubavi reč, i tu vam cvetaju ruže. Ukoliko ste zauzeti, osećate se srećno i zaljubljeno, a ukoliko ste slobodni bacate se u osvajačke pohode.

Blizanci

Ni danas niste raspoloženi za obiman posao koji vas očekuje i želite da pobegnete i sklonite se negde gde vas niko neće uznemiravati. Pokazali ste se kao osoba koja uvek ima rešenje za sve, pa ste sada izloženi većem pritisku od strane okoline koja nastoji da od vas izvuče maksimum koristi.

Rak

Osećate se pomalo umorno i danas biste voleli da vreme možete da iskoristite da se odmorite i oporavite. U vašem slučaju to bi bilo izvodljivo samo kroz kupovinu. Imate potrebu da sebe obradujete nekom sitnicom, pa to i uradite. Uvidećete da je samo malo potrebno, pa da vam sve deluje vedrije.

Lav

Ukoliko očekujete finansijske rezultate nekog nedavno obavljenog posla, danas bi mogli da vas obraduju. Mnogim Lavovima stiže zarada, ali i akcije usmerene ka njenom uvećavanju. Danas ne želite da se bavite sitnicama, ali daleko od tog da ste lenji ili da izbegavate poslove, jednostavno želite konkretnu akciju koja donosi novac.

Devica

Vaša sposobnost organizacije danas dolazi do izražaja. Moglo bi da se desi da budete izloženi većem pritisku u poslu, ali ne vašom krivicom. Savet je da ne preuzimate sve u svoje ruke, jer niste dužni da prikrivate tuđe propuste. Emocionalna strana vaše ličnosti je i dalje naglašena.

Vaga

I danas ste neraspoloženi. Možda bi bilo dobro da iznajmite nekoliko filmova i dan provedete kod kuće. Razmišljate o ljubavi i prisećate se nekih trenutaka sa osobama koje su odavno prestale da budu deo vašeg života. Bićete u iskušenju da pokušate da saznate nešto o tome gde su sada i kojim putem je krenuo njihov život.

Škorpija

Nastojte da danas obiđete sve one ljude kojima ste to davno obećali, pa niste ispunili. Neki od prijatelja su vas se istinski uželeli. Izbegavajte mračne teme i priču o smrti, jer time niko nije fasciniran koliko ste vi. Ukoliko ne možete da se oduprete, pokušajte da sve priče na tu temu svedete na minimum.

Strelac

Vi ste i dalje aktivni i voljni da se u potpunosti predate poslu. Vaše zalaganje je za svaku pohvalu i to vaši saradnici vide. Ukoliko ste sebi zacrtali da ostvarite nekakav bitiniji uspeh na poslovnom planu, krenuli ste dobrim putem. Delujete krajnje odlučno da zacrtano i ostvarite, a vrlo brzo videćete i prve rezultate.

Jarac

Na poslu i danas nema bitnijih dešavanja. Gotovo da se dosađujete na radnom mjestu, što vam se rijetko kad događa, s obzirom na vašu naglašenu potrebu da date svoj doprinos kolektivu. Ipak to vam ostavlja dovoljno vremena za razmišljanje o novim projektima, pa iskoristite vrijeme za njihovo osmišljavanje.

Vodolija

Verovatno imate želju da sa partnerom prodiskutujete neku situaciju ili događaj koji je na vas ostavio jak utisak. Možda partner ne deli vaše mišljenje pa budite malo uviđajniji. Nekad insistirate da odmah dobijete sve što poželite, što vam ne priliči. Ukoliko pokažete makar malo razumevanja za drugu stranu, isplatiće vam se.

Ribe

Raspoloženi ste samo za priču o ljubavi i sve ono što je u vezi sa tim. Blago vašem partneru pored vas danas. Bićete skloni da ga obasipate lepim iznenađenjima i ljubavnim izjavama. Idealno bi bilo da ukoliko imate mogućnost otputujete negde na dan, dva. Iskoristite ovaj pozitivan uticaj, jer neće potrajati još dugo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram