Dnevni horoskop za 15.1: Vage, ne srljajte u avanturu

Foto: Sony Pictures Classics / TopFoto / Topfoto / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju 15. januara 2021. godine.

Ovan

Nešto mirniji radni dan nalazi se pred osobama rođenim u znaku Ovna. Ne valja previše trčati ispred ostalih, samo ćete sebi stvoriti dodatnu  nervozu. Prilično mirno more očekuje vas u sferi ljubavi. Pozicije partnerskih odnosa trebalo bi da ostanu manje-više slične jučerašnjim.

Bik

Dobra i stabilna energetska situacija daje tipičnim Bikovima odličnu predispoziciju da mirno, bez većih trzavica završe sve započete profesionalne obaveze. Iako nije realno očekivati kapitalne stvari, ovaj dan je veoma povoljan da preuzmete inicijativu i razrešite eventualne nedoumice koje imate prema dragoj osobi.

Blizanci

Tokom većeg dela dana predstavnike Blizanaca očekuje više prepreka, prvenstveno tehničke prirode, na putu ka zacrtanim profesionalnim ciljevima. Raspoloženje i energija neće biti na visokom nivou, tako da  danas nije realno očekivati neki poseban entuzijazam u sferi emotivno – partnerskih odnosa.

Rak

Solidan spoj dobre energije i radnog elana daju osobama rođenim u znaku Raka lepe izglede da kraj radne sedmice dočekaju zadovoljni postignutim na poslovnom planu. Više pažnje i strpljenja koristiće i vama i drugoj strani pa bi bilo dobro da se potrudite.

Lav

Astrološki aspekti najavljuju bitne padove energije, pa je za očekivati da tipični Lavovi malo prikoče i pokušaju da opuštenije privedu radni dan kraju. Prilično uzburkan ljubavni dan je pred vama, naročito ako ste namerili da krenete u konkretnu osvajačku akciju. Krajnji ishod trebalo bi da bude zadovoljavajući.

Devica

Odličan radni dan mogle bi da imaju Device koje se bave poslovima organizacije i komunikacije. Oprezno prilikom potpisivanja važnih dokumenata. Što se tiče današnjih dešavanja u sferi ljubavi ništa kapitalno nema u najavi, mada nije isključeno da doživite veoma prijatno iznenađenje od osobe koja već izvesno vreme zavređuje vašu pažnju.

Vaga

Pozitivan talas radne energije trebalo bi da zahvati danas većinu osoba rođenih u znaku Vage. To obećava uspešniji profesionalni dan od očekivanog. Bez obzira na dosta pozitivnih vibracija koje vam pristižu, a koje svakako treba uzeti u razmatranje,  nije preporučljivo srljanje u strastvenu avanturu.

Škorpija

Bar jedno prijatno iznenađenje na polju poslovnih delatnosti danas čeka Škorpije, što će biti dodatni motiv da okončaju radnu sedmicu na sasvim zadovoljavajuć način. Najverovatnije prijatno iznenađenje danas možete očekivati i u sferi emotivno – ljubavnih odnosa, posebno ako ste nedavno upoznali interesantnu osobu.

Strelac

Osnovne i najvažnije poslovne ciljeve tipični Strelčevi danas mogu ostvariti bez većih problema. Malo nervoze može doneti verbalni nesporazum sa nekim od bliskih saradnika. Najbolje znate šta su vam prioriteti te uskladite svoje ponašanje i okrenite se njima prvenstveno.

Jarac

Nametanje nekih novih ideja zahtevaće danas od vas dosta fleksibilnosti. Nema razloga plašiti se novih izazova, strpljivo krenite napred, korak po korak. Ovaj dan je kao poručen da uživate u pažnji koju vam poklanja draga osoba. Tipični Jarčevi imaju zadatak da se previše ne opuste i uzvrate na sličan način.

Vodolija

Suštinski, nema prepreka na polju profesionalnog angažovanja za tipične Vodolije. Nastavite u svom dobro poznatom ritmu Solidan dan imaće većina Vodolija za više novih zanimljivih poznanstava u sferi ljubavi. Od vašeg angažovanja i zainteresovanosti zavise sledeći koraci.

Ribe

Promenljiva atmosfera i radni elan pratiće osobe rođene u znaku Riba tokom većeg dela ovog petka. Posebnu pažnju valja posvetiti proveri zaostalih obaveza, papirologiji. Nema nagoveštaja za veća talasanja u sferi emotivno – ljubavnih odnosa. Fokusirajte se ka onome šta želite u budućnosti, piše Astroputnik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram