Dnevni horoskop za 14. decembar: Vodolije čeka iznenadna poslovna ponuda iz inostranstva

HAPPY MADISON PRODUCTIONS - Album / Album / Profimedia

Šta vam zvezde poručuju?

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 14.12.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

#related-news_0

Ovan

Posao: Novi još jači i pozitivniji vetrovi već duvaju u vaša poslovna jedra. Hrabro napred, energije i motiva vam danas neće nedostajati.

Ljubav: Na vama je da nekim nesmotrenim potezom ne izazovete zabunu, ili pogrešno tumačenje druge strane, imajte dovoljno poverenja i prepustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Potražite savet na polju ulaganja, jer možete napraviti grešku ili uložiti novac u neku pogrešnu investiciju, I iz tog razloga ne srljajte bez potrebe dok ne sve činioce ne sagledate iz pravih uglova.

Ljubav: Konfuznu sliku koju već neko vreme imate u svojoj glavi po pitanju partnerskih odnosa, najbolje ćete razrešiti pokušajem realnog sagledavanja vaših istinskih želja.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Blizanci

Posao: Nije loš radni dan da tipični predstavnici Blizanaca poguraju realizaciju neke interesantne poslovne ideje, koja do sada nije nailazila na neophodno razumevanje u najbližem krugu saradnika.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava, ali obratite pažnju da se ne precenite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto niži nivo radne energije pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla, i eventualno prihvatite pomoć.

Ljubav: Uz adekvatnu pažnju i razumevanje voljene osobe sve je mnogo lakše, ali vi kao da ste postavili zid između vas.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Bez forsiranja svojih ideja i načina realizovanja dogovorenih profesionalnih projekata. Pozabavite se pre svega završavanjem prethodnih poslovnih zadataka.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, niste zadovoljni onim što dobijate od voljene osobe.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Devica

turski macun med
Foto: Shutterstock

Posao: Nadređeni će biti zadovoljni novim tokovima kretanja poslovnih procesa, vi se trudite da vam ništa ne promakne, da sve držite pod kontrolom.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se namesti sticaj povoljnih okolnosti, za bar jedan konkretan potez i ispravljanje propusta iz prošlog perioda.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Vrlo efikasan i produktivan radni dan, mogu očekivati prvenstveno one Vage koje su već pokrenule nove profesionalne poduhvate.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Obaveza će biti koliko hoćete i nećete danas, a koncentracija nešto slabija, stoga nemojte raditi više stvari u isto vreme i podelite obaveze na najmanje nekoliko etapa.

Ljubav: Potrudite se da osmislite način i napravite neki direktniji korak u pokazivanju svojih osećanja prema osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni danje pred Strelčevima. Bićete u prilici da sagledate neke propuste iz prethodnog perioda i ispraviti ih na vreme.

Ljubav: Prosečan dan čeka vas i kada su dešavanja na ljubavnom polju u pitanju. Bitno je da ne budete pasivni.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost.

Jarac

Posao: Bez bitnijih promena na profesionalnom planu danas za većinu osoba rođenih u znaku Jarca. Odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima biće korektniji nego inače.

Ljubav: Budite maksimalno posvećeni dragoj osobi. Trebalo bi da vam bude uzvraćeno istom merom.

Zdravlje: Hronične tegobe vezano za kičmu.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što zamisle, tipične Vodolije danas bi mogle bez većih problema da ostvare u sferi profesionalnog angažovanja. Mogli biste da očekujete iznenadnu poslovnu ponudu iz inostranstva.

Ljubav: Vrlo je realno da tokom celog dana očekujete dosta pozitivnih uzvraćenih emocija, uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Suštinski nema razloga za veliku brigu, ali biće podosta okolnosti da se manje ili više nervirate.

Ljubav: Nemojte dopustiti da bilo šta previše trpite, ali ni prebacivanje loptice tereta na drugu stranu, nije poželjno.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram