Dnevni horoskop za 14. 8: Bik je zvezda dana

Dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 14. avgust 2020. koji za vas piše naš astrolog Katarina Vranješević.

Ovan

Vrednovaćete sitnice, poput malih, ali savršenih stilskih poboljšanja i ugodnih večeri uz omiljenu osobu. Slobodno se opustite.

Bik

Obrazloženje i razlog biće rima vašeg stava dok dijagnostikujete probleme i uspešno ih uklanjate. Uspeh vas privlači i spremni ste da posegnete i zgrabite ga kako umete i znate.

Blizanci

Upustićete se u priličnu diskusiju sa članovima porodice oko problema i iznećete svoje misli i osećanja o ovoj temi. Ove bi rasprave mogle završiti na temama poput prava, obrazovanja, društvenih problema, itd.

Rak

Verovatno će vam biti potrebna sva poslovna oštrina dok pregovarate o ugovorima. Vaše liderske sposobnosti će verovatno doći do izražaja tokom poslednje faze pregovora.

Lav

Vreća bogatstva, gorka pilula, nazovite to što hoćete, ali danas sa sobom donosi mnogo stvari koje ćete pokušati da spakujete u jedan dan. Očekuje vas užurbano jutro i još luđe popodne, a predah će danas biti luksuz za vas.

Devica

Danas se trudite da osigurate novac potreban za vašu budućnost. Pitanja odnosa će biti najvažniji prioriteti tokom današnjeg popodneva.

Vaga

Danas je važan dan za vas i puno ćete naučiti od svog životnog partnera. Čak i na delu, poslovni partneri će vam pružiti najbolju moguću saradnju.

Škorpija

Verovatno ćete mnoge nedostatke nadoknaditi svojim ambicijama, ali ćete ipak birati ćutanje. Ali, nemojte biti previše snažni ili žestoki da ne biste na kraju pokvarili sliku o sebi.

Strelac

Nepotrebni izdaci mogu vam iznenadit račun. Danas će organizovanje i detaljan plan biti vremenski ograničeni, jer ćete potrošiti nesnosne sate pokušavajući da disciplinujete sebe.

Jarac

Nakon što ste trčali tamo vamo kako biste obavili svoj posao, sešćete i provesti dan planirajući tok buduće akcije. Iznenadni i neočekivani dobici su blizu, ali morate imati na umu kako to najbolje da iskoristite.

Vodolija

Konačno ste odlučili da očistite nered! I uradićete dobar posao, bilo da je to vaš radni prostor, računi, finansije ili čak vaš ormar.

Ribe

Vaši poslovni saradnici će se diviti vašoj poslovnoj snazi i poštovaće uvide koje im pružate. U međuvremenu, bićete zauzeti tako što ćete kvalitetno provoditi vreme sa porodicom i pokazivaćete im koliko vam danas znače.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram