Dnevni horoskop za 14. 7: Vaga da otvori oči za novu priliku

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Hasan Kaval / Ferrari / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 14. jul 2020.

Ovan

Slušajte dobro ko i šta vam govori i komentearišite danas samo ako je potrebno. Unesite malo zabave u vašu vezu, ne pritiskajući partnera na krupne promene.

Bik

Ukoliko ste primorani na neku opširnu komunikaciju i ozbiljna ugovaranja na poslu onda možete da očekujete naporan i težak dan. Pripazite na zdravlje i navike tokom ovog dana.

Blizanci

Bićete baš zauzeti, što vama i odgovara. Javlja se želja za upoznavanjem novih ljudi, što se nije odavno desilo.

Rak

Razmislite danas šta sve želite da unapredite u svom životu, pa počnite sa sitnicama. Danas vam je najveći neprijatelj osetljivost na kritiku.

Lav

Iskoristite predahe u poslu da se posvetite nekim potencijalni promenama koje moraju da se dese. Razmišljate o problemima u ljubavnom životu koje nikako da rešite, pa vas to dodatno opterećuje.

Devica

Tranziti vam pružaju priliku da budete deo nekog društvenog kruga koji bi mogao da vam pomogne dosta u budućnosti. Pazite se trošenja novca unapred.

Vaga

Odjednom će se pojaviti neke prilike, a vi dobro otvorite oči i slušajte pažljivo jer će biti nekih nejasnoća i preterivanja. Ne verujte svemu na prvu loptu.

Škorpija

Danas potencijalno pronalazite rešenje za ono što vas danima muči. Uspevate da izbalansirate između posla i odmora pa ćete se bolje osećati.

Strelac

Imaćete jaku podršku danas za sve što radite, specijalno od nekog prijatelja. Imate velike ideje i planove, samo ne očekujte da ih odmah sve realizujete.

Jarac

Privlače vas neke nove osobe koje su vam trenutno zanimljive. Možda ne bi bilo loše da se zadržite bar malo duže oko te nekog ko vam je interesantan.

Vodolija

Potrebno vam je da se unesete u nešto kreativno i opuštajuće. Svakodnevnica vas guši i stvara napetost iz koje morate da se izvučete.

Ribe

Danas se specijalno pazite opsesivnih i paničnih misli. Mogu vas lako navesti na pogrešne zaključke koji će urušiti sve na čemu ste radili do sada.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram