Dnevni horoskop za 14.6: Raka će iznenaditi voljena osoba

Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Pročitajte dnevni horoskop za 14. jun 2021. godine.

Ovan

Pojačano angažovanje očekuje tipične Ovnove od samog starta ove radne nedelje, dosta pritisaka možete očekivati kako od strane saradnika tako i nadređenih. Pokažite dovoljno strpljenja u komunikaciji. Moguće iznenadno novo poznanstvo sa veoma interesantnom osobom sa kojom postoji šansa za ozbiljnu priču, piše Astroputnik.

Bik

Pred Bikovima je period velikih aktivnosti, sa dosta komunikacije, dogovora koji mogu doneti mogućnost da pokrenete neke nove poslovne dogovore i vidove saradnje. Samo napred. Solidan dan je pred vama, da ga provedete sa dragom osobom u mirnom i prijatnom ambijentu. Budite vi inicijator nekog izlaska.

Blizanci

Promenljive okolnosti u poslovnom okruženju, većini Blizanaca doneće i povećan obim poslovnog angažovanja. Budite oprezni pri finansijskim transakcijama. Promenljivo raspoloženje očekuje vas i na emotivnom planu. Nije preporučljivo da nervozu zbog poslovne opterećenosti prenosite na ljubavnu sferu.

Rak

Solidan početak radne nedelje je pred Rakovima, ali ipak obratite pažnju da ne dođete u neki verbalni sukob sa nadređenima. Sjajan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Moguće je prijatno iznenađenje od strane voljene osobe.

Lav

Nemojte previše analizirati svoje postupke i odluke jer ćete neke odluke možda morati doneti u trenutku. Budite strpljivi u komunikaciji i pokušajte da izbegnete rasprave i konflikte sa poslovnim okruženjem. Vaša poslovna preopterećenost neće vam ostaviti dovoljno vremena i živaca za ljubavnu sferu. Pokušajte da nađete balans.

Devica

Odličan prvi radni dan ove nedelje je pred Devicama, da bez većih problema i u svom dobro uhodanom ritmu sve zacrtane obaveze na vreme završe. Sasvim zadovoljavajuća slika očekuje vas i na ljubavnom planu. Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekim sitnim znakom pažnje, i dodatno pokažete svoju posvećenosti ljubav.

Vaga

Vaša kreativnost i neke nove ideje danas možda neće naići na odobravanje od strane nadređenih. Ne očajavajte zbog toga, već strpljivo sačekajte povoljniji trenutak. Ovih dana biće vam potrebna podrška drage osobe više nego ikad. Budite iskreni i otvoreni u komunikaciji i sve će biti u redu.

Škorpija

Dosta naporan radni dan je pred tipičnim Škorpijama, što će iziskivati maksimalno angažovanje kako energetski tako i mentalno. Ubacite u petu brzinu i krenite napred ka cilju. Danas biste mogli da se osećate pomalo inertno, i umorni od komunikacije i priče sa ljudima, pa bi draga osoba mogla da se oseti zapostavljeno. Objasnite bar o čemu je reč.

Strelac

Eventualni nesklad sa najbližim saradnicima usled nekih naglih promena okolnosti, može vam danas odneti mnogo dragocenog vremena i preko potrebne energije. Nervozu izazvanu poslovnim problemima, nikako ne bi trebalo da reflektujete na ljubavnu sferu. Niko drugi nije kriv zbog vašeg lošeg dana.

Jarac

Ne bi trebalo ove nedelje da ulazite u konflikte ili započinjete posao sa osobama sa kojima se ne slažete i imate različite poglede na poslovna dešavanja. Ne dozvolite da vam sitnice blokiraju put ka sreći, uživajte u malim stvarima.

Vodolija

U toku ove nedelje važno je kako ćete praviti dogovore i ništa ne obećavajte i ne potpisujte unapred. Nemojte da vas iznenadi iznenadna promena plana ili nekog dogovora sa dragom osobom, neke stvari ne zavise od nas samih.

Ribe

Energija i radni elan nalaze se na veoma visokom nivou ovog ponedeljka, a potencijalni sukob planova i načina realizacije ideja mogao bi vam zakomplikovati uglavnom solidnu poslovnu sliku. Ovaj dan je dobar da popravite neke stvari koje ste možda nemarnim pristupom pokvarili u prethodnom periodu, i na taj način se iskupite.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram