Dnevni horoskop za 14.5: Za Blizance danas počinje ljubavna priča

Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 14. maj 2022. godine.

Ovan

Razmišljanje o prilagođavanju novonastalim uslovima na polju organizacije i komunikacije i pravljenje određene taktike na polju poslovnih zadataka očekuje vas tokom ovog prvog dana vikenda. Povedite računa o žestini i oštrini izgovorenih reči,kako ne biste dodatno zakomplikovali napetu situaciju na ljubavnom planu, piše Astroputnik.

Bik

Promene tehničko-organizacione prirode, mogu doneti dosta razmišljanja i kombinatorike tokom ovog dana tipičnim Bikovima. Eventualne kombinacije vam nisu potrebne kada je u pitanju ljubav. Na vama je da se prepustite i uživate u prijatnim trenucima sa osobom koju volite.

Blizanci

Blizanci bi mogli posao tokom ovog dana da stave na stranu i posvete se uživanju u društvu prijatelja, ili eventualnoj pomoći nekom od njih. Možda vas baš u krugu prijatelja očekuje i jedno sasvim novo poznanstvo, i potencijalna nova ljubavna priča.

Rak

Rakovi bi danas mmogli da se pozabave samo zaostalim poslovima ukoliko ih je ostalo, a ostatak dana posvete se sebi i preko potrebnom odmoru. Ukoliko ste zadovoljni postojećom ljubavnom situacijom onda neće biti potrebe da bilo šta danas menjate

Lav

Mogli biste da iskontrolišete zaostalu papirologiju, da vam slučajno nije nešto promaklo, kako biste izbegli plaćanje penala u budućnosti. Obratite više pažnje na neke sitne detalje kod osobe koja vas je zaintrigirala, kako biste izbegli potencijalno neprijatno iznenađenje.

Devica

Evo dana kada bi Device mogle da naprave pauzu od radnih obaveza i posvete se sebi i adekvatnoj relaksaciji.Može i neki kraći izlet. Iako nema nagoveštaja nekih kapitalnih preokreta, uz vaš skromni doprinos situacija na vašem ljubavnom polju može da se pokrene u pozitivnom pravcu.

Vaga

Miran dan na polju poslovnih aktivnosti očekuje Vage. Posvetite se odmoru i uživajte u aktivnostima koje vam najviše odgovaraju. Veoma povoljan dan vas očekuje na polju ljubavnih aktivnosti ukoliko preuzmete inicijativu.

Škorpija

Škorpije bi mogle da se pozabave pravljenjem planova za nove profesionalne promene koje ih očekuju u narednom periodu. Poradite i na rezervnom planu. Preokupirani posolovnim planovima, teško da ćete imati vremena za dešavanja na polju ljubavi.

Strelac

Strelčevi bi danas mogli dan da posvete nekoj fizičkoj aktivnosti, ili sportu na otvorenom, i tako se oslobode nagomilanog stresa i napune baterije. Povoljna astrološka situacija na polju ljubavi očekuje vas i ovog dana. Moguće i upoznavanje sasvim nove simpatične osobe. Uživajte.

Jarac

Povoljan je dan za ostavrivanje novih poslovnih kontakata i razgovora o budućim projektima. Obavezno potražite ili saslušajte savet iskrenog prijatelja. Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan.

Vodolija

Bez bitnijih promena na profesionalnom polju u odnosu na prethodni dan. Očekuje vas par napetih poslovnih razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima. Povoljan je dan za sve ljubavne akcije, podrazumeva se ukoliko vam je to u interesu i koliko vam druge stvari ne odvlače pažnju i vreme.

Ribe

Dan je povoljan za većinu Riba ukoliko žele da se posvete dodatnoj edukaciji, ili bilo kom vidu usavršavanja na profesionalnom planu. Odličan dan je pred vama da neke svoje maštovite ideje sprovedete u konkretno delo, doduše ne možda grandiozno, ali i sitnice mogu uneti dobro raspoloženje i dovoljno strasti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram