Dnevni horoskop za 14. 5: Škorpija se duri zbog gluposti

Dnevni horoskop
Foto: stuart dunn / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Pokažite inicijativu tamo gde je to potrebno, a ne gde vi mislite da bi trebalo. Moraćete da ćutite nadređenom.

Bik

Počnite da prihvatate činjenicu da je život i lep i ružan, pa će vam svakodnevne promene biti ne tako strašne. Partner postaje nepouzdan što vas nervira.

Blizanci

Lako vas je uznemiriti jer ste premoreni od posla. Moraćete da otvorenije da razgovarate sa partnerom.

Rak

Iako deluje kao da vam je ljubavni odnos najbitniji, to nije potpuno tačno. Najviše brinete zbog posla i karijere, a na ostalo jedva da mislite.

Lav

Partner vam polako otkriva svoje najdublje strahove i to vam prija jer stvarate novu vrstu bliskosti. Imate konačno osećaj da kontrolišete svoj život.

Devica

Partner je postao malo energičniji i zahteva emotivnu bliskost. Pošto se teško snalazite u ovoj temi, nemojte to ni sakriti, već nađite način da na pravi način pokažete.

Vaga

Loše navike i nepredvidiva svakodnevica ipak ostavljaju posledice po vaše zdravlje i posao. Morate da se trgnete i uspostavite red.

Škorpija

Durite se zbog najglupljih sitnica i to na partnera. Umesto svađe i rasprave, pokušajte da shvatite šta je to veliko što zamerate drugoj strani.

Strelac
Dan je idealan ako želite da pričate i upoznajete neke nove osobine vaših prijatelja. U kući su mogući neplanirani finansijski troškovi.

Jarac
Kako god vam izgledalo moraćete da se prilagodite i priihvatite nove promene. Osećate psihičku zasićenost nekim ljubavnim temama.

Vodolija
Ne volite da zadirete u nečiju privatnost, ali drugi uporno prepričavaju sitnice i najdublje tajne njihovog privatnog života. Na ivici ste da budete neprijatni, što vam se i na licu vidi.

Ribe
Još uvek niste sigurni kako da poboljšate svoju efikasnost, pa samo radite, bez jasnog plana. Partner vam, takođe, uzima puno energije, ali mu/njoj to ne zamerate.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram