Dnevni horoskop za 14. 4: Ovnovi, jezik za zube

Foto: Nhac NGUYEN / AFP / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Bez obzira na to što ste trenutno besprekorni na poslu, iz vas izlaze bujice reči koje mogu da povrede. Imate jasan cilj, ali niste sigurni kako da dođete do istog.

Bik

Sukob emocija i misli danas se kod vas ogleda u povlačenju. Ovo ponašanje može da izazove nesigurnost u partnerskim odnosima.

Blizanci

Situacija u kojoj jedno obećate, a drugo uradite danas nailazi na oštru kritiku, specijalno od strane prijatelja. Odlučite konačno šta želite.

Rak

Predimenzionirate emocije i stvarate paniku zbog toga što nije sve kako ste zamislili. Dosadu ne znate kako da prekratite, a očekujete i da to neko drugi uradi umesto vas.

Lav

Oprezni ste kada su obećanja u pitanju, a to ostavlja utisak neodlučnosti i manjka inicijative. Imate malo strpljenja za tuđe greške.

Devica

Strogi ste i skloni preteranoj analizi, ali ovaj put ne čuvate zaključke za sebe, pa to izaziva pažnju svih u vašoj okolini. Iscrpljujete se sitnicama, kako biste izbegli krupne probleme.

Vaga

Morate da izaberete prioritete i to vam stvara nervozu. Objektivno sagledavanje vaših potencijala i vrlina, ostavite nekome ko vas mnogo dobro poznaje.

Škorpija

Kolege vam stvaraju tenziju, specijalno greškama. Potrudite se da ne posmatrate sve negativno, to vam je glavni zadatak trenutno.

Strelac

Osećate nesigurnost, ali o njoj ne pričate nikome. Bzazleni flert može da se pretvori u danonoćno dopisivanje.

Jarac

Kada bi vas svi poslušali, sada biste mogli da oragnizujete mnogo toga i isto toliko postignete. Morate da shvatite da drugi ne poseduju istu količinu energije i entuzijazma kao vi.

Vodolija

Oštri ste u komunikaciji i to se vidi. Smetaju vam neodgovornost i lenjost, pa zamerate svakome ko se požali na neku sitnicu.

Ribe

Neke ideje, za sada, zadržite za sebe. Imaćete sasvim dovoljno vremena da razradite sve i pokažete šta ste smislili.