Dnevni horoskop za 14. 4: Neprijatno iznenađenje za Bika

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: ©Orion Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 14. april 2021.

OVAN

Posao: Odličan je period za pokretanje nekih novih inicijativa i planova na duži vremenski period. Počev od komunikacije preko raznih dogovora, sastanaka, danas bi Ovnovima sve trebalo da ide od ruke, piše Astroputnik.

Ljubav: Po svemu sudeći vrlo lep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili nameravate da osvajate nečije srce. Uživajte.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

BIK

Posao: Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja kod većine Bikova. Ne bi bilo mudro hvatati se u koštac sa novim obavezama, a da prethodne niste priveli kraju, pa krenite redom korak po korak.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu je moguće bar jedno sitno neprijatno iznenađenje, mada ne toliko značajno koliko se to vama na prvi mah može činiti.

Zdravlje: Potrudite se da rasteretite polje psihe.

BLIZANCI

Posao: Veoma je bitno da napravite dobru  raspodelu obaveza jer vam se može desiti da počnete da radite više stvari odjednom, a da ne završite nijednu zbog velikog protoka informacija i velike brzine rada.

Ljubav: Bićete u  veoma optimističnoj i veseloj fazi  pa je očekivano da pozitivno delujete kako na dragu osobu tako i na celokupno okruženje. Uživajte.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

RAK

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Rakove, a posebno se možete istaći na polju komunikacije. Uz dobru organizaciju svakako da nema mesta preprekama na vašem poslovnom putu.

Ljubav: Ako iko može da vam pomogne u nameri da rasterate sumnje i dileme u sopstvenoj glavi, onda je to draga osoba, koja inače već duži period pokušava da vam se približi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

LAV

Posao: Dosta sastanaka, pregovora i dogovora trebalo bi da protekne u odličnoj atmosferi i još boljoj komunikaciji kod većine pripadnika astrološkog znaka Lava. Uživajte u svojoj superiornosti.

 Ljubav: Potrudite se da provodite što više vremena sa dragom osobom, moglo bi vam se višestruko pozitivno vratiti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

DEVICA

Posao: Dosta naporan dan je pred Devicama, obaveze nisu sporne toliko koliko komunikacija sa poslovnim okruženjem. Čuvajte se zlobnih i ljubomornih  komentara osoba koje vam nisu baš naklonjene.

Ljubav: Sasvim suprotno očekuje vas na ljubavnom planu. Uz dobru komunikaciju i bar jednu lepu osmišljenu romantičnu akciju moguće je priuštiti nezaboravne zajedničke trenutke.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Najvažniji astrolški aspekti najavljuju nešto sporiji radni ritam ovog dana, ali za tipične Vage je najbitnije da ništa ne forsiraju, kako ne bi dodatno sebi zakomplikovali stvari.

Ljubav: Problem se može može javiti u slučaju da vi želite jedno, ali da draga osoba ima neke druge planove. Ne dozvolite da vas to navede na pogrešne zaključke.

Zdravlje: I dalje ostaje upozorenje na mogućnost alergijskih reakcija.

ŠKORPIJA

Posao: Brdo obaveza očekuje većinu tipičnih Škorpija i ove srede. Ne odlažite ih nikako za kasnije, radite u kontinuitetu  kako biste izbegli probleme sa rokovima.

Ljubav: Iako će biti prilika za konkretnije poteze i  pre svega nova poznanstva, zahvaljujući  vašoj pozitivnoj energiji i entuzijazmu, imaćete osećaj da vas nešto  vuče nazad i usporava. To nikako ne bi trebalo da vas demorališe, stoga budite uporni.

Zdravlje: Psihofizički umor.

STRELAC

Posao: To što vi razmišljate  brzo ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. Potrudite se da budete fleksibilniji.

Ljubav: Nije najpovoljniji period za pokretanje krupnijih akcija i poteza na emotivno-ljubavnom planu, ali bi svakako trebalo poraditi na otvorenijoj i bliskijoj  komunikaciji bez skrivanja bitnih detalja.

Zdravlje: Osetljivost grla.

JARAC

Posao: Možete očekivati sporo prihvatanje od pojedinih saradnika vašeg načina rada, pogotovo  od onih koji nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju, pa eto komplikacija u najavi. Budite istrajni i odani svojim proverenim metodama rada i nemojte upadati u vatru za svaku sitnicu.

Ljubav: Potrebna  vam je bolja  komunikacija sa dragom osobom, ali je samo pitanje koliko ćete imati snage  i volje za rad na tome. Budite pre svega strpljivi.

 Zdravlje: Potreban je oprez u vožnji.

VODOLIJA

Posao: Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Biće mnogo posla vezanog za papire, ugovore i formalnosti pa se potrudite ne napravite neki propust.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju da bi trebalo da iskoristite svaki momenat i priliku da uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Psihofizički umor, napravite balans između obaveza i odmora.

RIBE

Posao: Sasvim solidan i korektan dan je pred Ribama da se bez većih problema, sa dosta pozitivnom energijom i elanom angažuju i završe na vreme započete obaveze.

Ljubav: Pasivno ponašanje nikako nije preporučljivo kada je ljubav u pitanju. Dajte sve od sebe da danas na tom polju zablistate i priuštite sebi i dragoj osobi trenutke vredne sećanja.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram