Dnevni horoskop za 14. 3: Vodolija na korak do nove ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Working Title Films / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 14. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Odličan dan je pred Ovnovima da se maksimalno pokrenu i posebno fizički aktiviraju i napune baterije za naredni period.

Ljubav: Najviši mogući start imate i u sferi ljubavi, pa će to danas biti sasvim dovoljno da lako realizujete svoje namere. Samo napred.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Sasvim povoljan dan imaće tipični Bikovi, da se u prilično opuštenoj atmosferi dobro organizuju i prireme za naredni poslovni period.

Ljubav: Razmislite o svojoj angažovanosti u sferi ljubavi. Od suvišnog razmišljanja i premišljanja nećete imati puno koristi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Odličan dan je pred Blizancima da još jednom polako i bez žurbe preispitaju sijaset novih ideja koje se već neko vreme krčkaju i čekaju na pokretanje.

Ljubav: Odlični astrološki aspekti pratiće vas tokom celog dana, pre svega kada su nova poznanstva u pitanju, pa je za očekivati da blistate svojim šarmom i pozitivnom energijom.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Pojačano angažovanje mogli bi danas da imaju Rakovi, kako fizičko tako i mentalno. Ostavite dovoljno vremena i za adekvatan odmor.

Ljubav: Miran i opušten dan bez nekih većih talasanja mogli biste da očekujete na vašem ljubavnom moru tokom ovog dana.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Lav

Posao: Vrlo dobar dan je pred Lavovima da se pokrenu i okrenu pripremama za nova poslovna iskušenja u najavi.

Ljubav: Povoljan dan mogli biste da očekujete na polju ljubavnih relacija, pod uslovom da ste spremni da korigujete malčice svoja previsoka očekivanja.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Devica

Posao: Dosta vremena i energije Devicama bi moglo danas da oduzme sređivanje nekih zaostalih sitnica iz prethodnog perioda. Nemojte samo žuriti.

Ljubav: Posebno je važno da u sferi ljubavi mnogo ne kalkulišete, opustite se i prepustite osećanjima i uživanju u zajdeničkim lepim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Hronično osetljive tačke mogu vam zadavati manje probleme.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda Vage bi trebalo da iskoriste i uživaju u opuštanju i odmoru, a poslovne aktivnosti stave u drugi plan. Naravno, za pretresanje nekih novih kreativnih ideja uvek ima vremena.

Ljubav: Ne žurite, ali vreme je da pokrenete bar jedan direktan ljubavni potez. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija ima realne šanse da sve postigne ako se dovoljno dobro organizuje. Nemojte se preforsirati, ostavite dovoljno vremena za preko potreban odmor.

Ljubav: Što zbog opterećenosti obavezama, što zbog umora, tek nema naznaka nekih značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelcima da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti, aktivnom odmoru i tako napune baterije za nove radne pobede.

Ljubav: Potrudite se da budete što precizniji i konkretniji u namerama i potezima prema osobi koju ste nedavno upoznali i koja vas privlači, kako ne bi došlo do neplaniranih nesporazuma.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Bavljenje uobičajenim fizičkim poslovima suštinski nikada nije problem za tipične Jarčeve, a danas ih možete očekivati u kućnom ambijentu.

Ljubav: Rutina i te kako pogoduje vašem ljubavnom životu, bilo u formalnom ili neobaveznom smislu, pa eto jednog lepog dana za opuštanje.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete sitnije fizičke povrede.

Vodolija

Posao: Praktično ste već spremni za nove poslovne izazove, pa biste danas mogli da proverite neke načelne dogovore sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Malo toga možete postići pasivom i čekanjem da druga strana preuzme inicijativu. Uz malo više truda imate solidne šanse da uspete u svojim namerama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: I drugi dan vikenda je vrlo povoljan za opušteno delovanje, bez žurbe i forsiranja bilo kakvih aktivnosti koje vam ne prijaju. Posvetite se prvenstveno sebi i svojim potrebama.

Ljubav: Draga osoba mogla bi danas da vas iznenadi nekim finim znakom pažnje ili poklonom, pa eto prilike da budete još opušteniji i zadovoljniji.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram