Dnevni horoskop za 14.3: Lavovima je potreban balans

Šta nam zvezde danas govore, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan, 14. mart 2022. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Pojačano angažovanje očekuje tipične Ovnove od samog starta ove radne nedelje, dosta pritisaka možete očekivati kako od strane saradnika tako i nadređenih. Smanjite nervozu.

Ljubav: Moguće iznenadno novo poznanstvo sa veoma interesantnom osobom sa kojom postoji šansa za ozbiljnu priču. Budite šarmantni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Pred Bikovima je period velikih aktivnosti, sa dosta komunikacije i raznih pregovora koji mogu doneti mogućnost da pokrenete neke nove poslovne dogovore i vidove saradnje.

Ljubav: Solidan dan je pred vama, da ga provedete sa dragom osobom u mirnom i prijatnom okruženju. Budite vi inicijator nekog izlaska.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Blizanci

Posao: Promenljive okolnosti u poslovnom okruženju, većini Blizanaca doneće i povećan obim poslovnog angažovanja. Budite oprezni pri finansijskim transakcijama.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas i na emotivnom planu. Nije preporučljivo da nervozu zbog poslovne opterećenosti prenosite na ljubavnu sferu.

Zdravlje: Budite umereni u omiljenoj hrani i piću.

Rak

Posao: Vrlo dobar početak radne nedelje je pred Rakovima, ali ipak obratite pažnju da izbegnete nesporazume u komunikaciji.

Ljubav: Sjajan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Moguće je prijatno iznenađenje od strane voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Nemojte previše analizirati svoje postupke i odluke jer ćete neke odluke možda morati doneti u trenutku. Držite se već dobro proverenih metoda rada.

Ljubav: Vaš poslovna preopterećenost može naići na nerazumevanje od strane vaše drage osobe. Pokušajte da nađete balans.

Zdravlje: Stres, napetost.

Devica

Posao: Odličan prvi radni dan ove nedelje je pred Devicama, da bez većih problema i u svom dobro uhodanom ritmu sve zacrtane obaveze na vreme završe.

Ljubav: Sasvim zadovoljavajuća slika očekuje vas i na ljubavnom planu. Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekim izlaskom i na taj način se lepo zabavite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Strpljivo sačekajte povoljniji trenutak da neke svoje originalne i kreativne ideje pokrenete. Izbegavajte rasprave sa autoritetima.

Ljubav: Budite iskreni i otvoreni u svojim namerama, upotrebite malo diplomatije i sve nesuglasice ćete lako izgladiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dosta naporan radni dan je pred tipičnim Škorpijama, što će iziskivati maksimalno angažovanje uz dosta napetosti, posebno sa nadređenima čije koje trebate nekako izbeći.

Ljubav: Danas biste mogli da se osećate umorni od komunikacije i priče, pa bi draga osoba mogla da se oseti zapostavljeno. Pokušajte da dođe do bespotrebne rasprave.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Strelac

Posao: Eventualni nesklad sa bitnim poslovnim saradnicima usled nekih naglih promena okolnosti, ili odlaganja nekih dogovora može vam poremetiti planove.

Ljubav: Nervozu izazvanu poslovnim problemima, nikako ne bi trebalo da reflektujete na ljubavnu sferu, bolje se na vreme povucite.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Jarac

Posao: Ne bi trebalo ove nedelje da ulazite u konflikte, ili započinjete posao sa osobama sa kojima se ne slažete i imate različite poglede na aktuelna poslovna dešavanja.

Ljubav: Od vas se očekuje da preuzmete inicijativu i podignete ljubavno raspoloženje na viši nivo. Uključite malo više strasti.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Vodolija

Posao: U toku ove nedelje dosta je važno kako ćete praviti nove dogovore, i pre svega ništa ne obećavajte i ne potpisujte unapred. Rešavajte zaostale obaveze vezane pre svega za papirologiju i formalnosti.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi iznenadna promena plana ili nekog dogovora sa dragom osobom, na neke stvari ipak ne možemo da utičemo.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Ribe

Posao: Energija i radni elan nalaze se na veoma visokom nivou ovog ponedeljka kod većine Riba, a potencijalni sukob mišljenja sa nadređenima bi trebali da lako prevaziđete.

Ljubav: Sitne čarke i prepucavanja možete da očekujete na ljubavnom planu, izazvane pre svega ljubomorom druge strane, piše Astroputnik.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram