Dnevni horoskop za 14.12: Devicama stižu lepe vesti o osobi iz prošlosti

Foto: MGM Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 14. decembar 2022.

Ovan

Posao: Nešto sporiji radni ritam pratiće i danas osobe rođene u znaku Ovna. Ipak realno je da većinu najvažnijih profesionalnih obaveza uspešno privedete kraju.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju emotivno ljubavnih odnosa bitno razlikuje od prethodnog. Bitno je da komunikaciju sa voljenom osobom održavate na pristojnom nivou.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične predstavnike znaka Bika očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Ne očekujte pomoć od bliskih saradnika.

Ljubav: Potrudite se da ne reagujete previše burno ukoliko se opravdano ili ne nađete na meti neraspoloženja i poneke žestoke kritike od strane voljene osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Za većinu Blizanaca ovaj radni povoljan je za poslove koji su na bilo koji način povezani sa putovanjima i inostranstvom.

Ljubav: Ukoliko date svoj maksimalni doprinos, imaćete realne šanse da kraj ljubavnog dana dočekate zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Rakovima da budu profesionalno uspešni, sa komunikacijom na visokom nivou.

Ljubav: Potencijalne pozitivne varnice koje stižu od osobe iz poslovnog okruženje mogu vam svakako goditi terati vas na ozbiljno razmišljanje.

Zdravlje: Osećaj iscrpljenosti, umora.

Lav

Posao: Potrudite se da ne žurite sa obavljanjem profesionalnih obaveza. Slaba koncentracija može vam doneti potencijalne greške i nesporazume.

Ljubav: Jedino što znate jeste da trenutnom situacijom i komunikacijom sa partnerom niste zadovoljni, ali nemate pojma kako da je popravite.

Zdravlje: I dalje vam probleme mogu zadavati kičma, kosti i zglobovi.

Devica

Posao: Već od početka novog radnog dana većina osoba rođenih u znaku Device imaće više izazova na planu sprovođenja već dogovorenih poslovnih planova. Moraćete možda i na neku dodatnu obuku, što će vam generalno i prijati.

Ljubav: Slobodne Device, postoje velika šansa da se odnos iz prošlosti sada obnovi i krene korektnim i stabilnim pravcem.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro odvagajte, ispoštujte svoju prirodu pre nego što odlučite.

Ljubav: Stanje u vašem ljubavnom životu, bez obzira koliko ste zadovoljni ili ne, na kraju ovog dana najverovatnije neće se bitno razlikovati u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Škorpija

Posao: Iako je realno očekivati i veći profesionalni zaokret, tipične Škorpije danas će imati vrlo povoljan dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata.

Ljubav: Pozitivna ljubavna astrološka klima daje vam dobru osnovu da se pokrenete i na sopstvenu inicijativu napravite makar jedan konkretan ljubavni korak. Imate šansu za novi početak.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Današnja dešavanja na poslovnom planu kod Strelčeva najverovatnije neće doneti ništa bitno novo i drugačije u odnosu na prethodni dan.

Ljubav: Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati malo za sferu ljubavi. Potrudite se da je potpuno ne zapostavite.

Zdravlje: Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Jarac

Posao: Mnogo energije i truda uložiće tipični Jarčevi tokom ovog radnog dana, samo da na vreme ostvare postavljenje profesionalne ciljeve. Budite strpljivi u ophođenju sa nadređenima.

Ljubav: Sa novom interesantnom osobom mogao bi da vas spoji neko od prijatelja pri izlasku, druženju.

Zdravlje: Stres izbacite kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Prilično haotičan radni dan mogu očekivati Vodolije. Jurite na sto strana, rešavajući sve stvari u hodu i to je dobro, ali napravite bar malu listu prioriteta.

Ljubav: Malo šta vam danas ide direktno na ruku u sferi ljubavi, potrudite se da smanjite nervozu i poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ono što vam je potrebno jeste odmor.

Ribe

Posao: Sve od ranije isplanirano, predstavnici Riba trebalo bi bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana ma koliko ih prepreka očekivalo. Budite istrajni.

Ljubav: Ukoliko ste registrovali lepe vibracije od osobe koju ste nedavno upoznali, ne kočite situaciju, sami ćete biti krivi ako ništa ne preduzmete.

Zdravlje: Psihofizički umor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram