Dnevni horoskop za 14. 10: Jarac srlja i koštaće ga

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Za sve što danas budete odlučili, očekujte rezultate narednog meseca. Spremate se da napravite veliki zaokret u ljubavnim odnosima.

Bik

Danas vam lenjost ne dozvoljava da racionalno odlučujete, pa ćete sve raditi usporenije nego inače. Budite spremni da snosite posledice.

Blizanci

Rastrzani ste između racia i idealizma, pa vas muči pitanje kako da se postavite. S obzirom na to da je vreme samo za pametne poteze, oslonite se na mozak više nego na srce.

Rak

Ukoliko pokušate danas da nekome objasnite svrhu i bitnost nekog poteza, taj neko vas sasvim izvesno neće poslušati. Ne trošite reči na pogrešne osobe.

Lav

Bespotrebno čekate pravi momenat kako biste doneli najbitniju odluku ove jeseni. Oslonite se na intuiciju.

Devica

Danas su u fokusu partnerski odnosi, ljubavni i poslovni. Druga strana ima nerealne potrebe i očekivanja, zbog čega ćete morati da budete grublji na rečima.

Vaga

Vaš osećaj sigurnosti i pripadnosti je sada ugrožen, ali ne zbog spoljnih dešavanja, nego zbog toga što stalno vagate između osećanja i racionalnosti. Popustite s analizama.

Škorpija

Postoji izvesna mogućnost da ćete neke stvari odložiti jer se po vašem osećaju previše ljudi umešalo u realizaciju nekog projekta. Budite blaži u partnerskim odnosima.

Strelac

Neko od članova porodice pokušava da nametne neko svoje mišljenje ili tempo. Na vama je da odlučite šta vam je bitnije, mir u domu ili da budete u pravu.

Jarac

Preteško vam padaju obaveze danas, a partner uznemirava vašu idilu nekim nerealnim zaključcima. Ne jurite u procenu, već posmatrajte sve objektivno.

Vodolija

Zbog nekih odlaganja na poslu imaćete prostora da se pozabavite drugim bitnim temama. Danas pokušajte da ne kupujete precenjene stvari.

Ribe

Partner je dosta prizemniji i racionalniji od vas danas. Poslušajte šta ima da kaže.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram