Dnevni horoskop za 14.1: Ovan u ljubavnom iskušenju na poslu

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 14. januar 2021. godine.

Ovan

Sveže ideje, koje se očekuju naročito u vezi potpuno novih tehničkih detalja važnih za ostvarenje poslovnih ciljeva, pokušajte realizovati, napraviti bar startne korake, samo nemojte dozvoliti velikoj nervozi da sve napore obezvredi. Potencijalno ljubavno iskušenje očekuje vas danas baš u poslovnom okruženju.

Bik

Visok novo radne energije pratiće Bikove i ovog četvrtka, pa slobodno možemo reći da vas ne očekuju nikakve nepremostive prepreke na profesionalnom putu.  Dobar deo svoje pozitivne enrgije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo.

Blizanci

Povećan obim obaveza očekuje Blizance i obog četvrtka gde vam više faktora formalno-tehničke prirode može usporiti realizaciju započetog. Budite strpljivi i ne nervirajte se, uostalom vi itekako umete da se nosite sa izazovima te vrste. Flert i neobavezno ćaskanje bez nekih posebnih očekivanja realni su domet dešavanja na vašem ljubavnom planu.

Rak

Opušten dan u sferi posla je pred većinom Rakova gde se očekuje da svoje prioritetne zadatke odradite profesionalno i odgovorno. Budite svoji, iskreni u svojim namerama i ne obraćajte pažnju na priče rekla -kazala koje bi danas mogle da dopru od strane nekih zlonamernih osoba.

Lav

Biće potrebno da primenite nove tehnike bazirane na taktiziranju i korišćenju raznih pomagala, počev od ljudskih pa do tehnički ukoliko želite da bez većih komplikacija izađete na kraj sa brojnim izazovima koji vam se mogu nametnuti ovog dana. Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Devica

Potencijalna neslaganja i razmimoilaženja sa poslovnim saradnicima u segmentu organizacije i plana realizacije profesionalnih obaveza zahtevaće od vas fleksibilniji pristup, a ne isključivost. Nije loš dan za uspostavljanje novih poznanstava, pa bi bilo lepo da se malo potrudite, jer nikad se ne zna na kakvo iznenađenje možete naići.

Vaga

Nemojte se plašiti da neku od svojih ideja obelodanite, ali budite strpljivi i taktični, odnosno ne odustajte već na prvoj prepreci, jer postoje realni izgledi da naiđete na nerazumevanje okoline i važnih karika poslovnog lanca.  Relativno miran dan bez nekih kapitalnih dešavanja očekuje vas na ljubavnom planu,  a to će vam donekle i odgovarati.

Škorpija

Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angžovanja za tipične Škorpije uz mogućnost da se broj obaveza dodatno poveća. Nije loš dan da se posvetite uživanju u nekoj od zajedničkih aktivnosti, prijalo bi vam opuštanje.

Strelac

Moguće  je da vas danas  očekuje dodatno angažovanje na polju koje nema direktne veze sa osnovnim profesionalnim delatnostima, što bi moglo da od vas zahteva dodatnu reorganizaciju. Moguće je da vas sačeka dosta pitanja i zahteva sa druge strane za suočavanje sa postojećim stanjem, bez odlaganja, piše Astroputnik.

Jarac

Veoma je važno da se maksimalno dobro organizujete i na ekonomičan način trošite energetske resurse, kako biste se mogli na vreme izboriti i adekvatno prilagoditi nametnutim izazovima.  Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe.

Vodolija

Nastavlja se povoljan period za realizaciju započetih projekata, novih ideja, a ovog dana biste mogli i velikodušno pomoći nekom od saradnika. : Potrudite se da ne zanemarite osećanja druge strane, dovoljno je da se posvetite sa malo više pažnje za početak.

Ribe

Posebnu pažnju Ribe bi danas trebalo da obrate  kada su u pitanju neke formalnosti i papirologija, kako bi izbegli potencijalno skupo plaćanje penala. Predstavnici ovog znaka mogu očekivati prijatno iznenađenje od strane osobe koja je dugo prisutna u vašoj neposrednoj blizini, pa evo prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram