Dnevni horoskop za 13. 9: Lavovima loše ide u ljubavi zbog jedne stvari

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 13. septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Neke situacije moraćete da rešavate na neke nove načine. Koliko god vam se to činilo nemogućim i potrošilo vam energije, uspećete sve da dovedete u red.

Ljubav: Pokušajte da ne reagujete burno za sve što vam smeta u komunikaciji sa dragom osobom. Pogotovo izbegavajte donošenje ishitrenih odluka.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Za mnoge situacije nećete imati adekvatno rešenje u trenutku i to vam može zadavati dosta problema. Imajte samo strpljenja, rešićete to.

Ljubav: Umete da priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč i iz tih razloga nemojte biti škrti. Sjajni trenuci su pred vama.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Solidan dan je pred Blizancima da bez forsiranja i žurbe završe na vreme sve zacrtane obaveze.

Ljubav: I dalje su mogući nesporazumi u komunikaciji. Vaša draga osoba se može osećati zapostavljeno, pa ćete biti na meti kritika.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Sve obaveze koje su eventualno zaostale moći ćete da regulišete i završite jer ste vi rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i tako se pripremite za naredni poslovni period koji je pred vama.

Ljubav: Pokušajte da ne pokrećete neke teme iz prošlosti danas, samo ćete zakomplikovati situaciju u vašim emotivnim relacijama.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Dosta naporan dan je pred Lavovima zbog pritiska od nadolazećih obaveza. Budite strpljivi i korak po korak završavajte najpre ono što vam je prioritet.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete biti nezadovoljni trenutnom situacijom, ali isto tako i bez pravog rešenja. Možda su vaša očekivanja prevelika ili nerealna.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Neko ko vas je ranije podržavao i savetovao ponovo vam može ponuditi svoju pomoć. Prihvatite savete, dobronamerni su.

Ljubav: Možete biti u velikom iskušenju da upoznate nekog ko će vas opčiniti na prvi pogled. Dobro razmislite možete li na dva koloseka.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Vage očekuje naporna poslovna komunikacija, pre svega sa autoritetima, pa je bitno da budete vrlo jasni u iznošenju svojih stavova.

Ljubav: Ne budite neodlučni kada je u pitanju osoba koja vam se već izvesno vreme dopada. Preuzmite stvar u svoje ruke i pokrenite inicijativu u pozitivnom smeru.

Zdravlje: I dalje je savet da vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Škorpija

Posao: Radite u etapama, nije realno da ćete forsiranjem više poteza istovremeno mnogo postići. Povoljan je dan za finansijske transakcije.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i uživanje u flertu i finoj komunikaciji biće i ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu, samo napred. Budite opušteni, uživajte, nikad se ne zna.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Strelac

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred tipičnim Strelcima da sa lakoćom i bez većih problema ostvare zacrtane planove. Razmišljajte o usavršavanju, povoljan je period za to.

Ljubav: Ukoliko ste pokrenuli neku komunikaciju sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti, mogli biste doživeti nezaboravne romantične trenutke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama da na profesionalnom planu nametnete neki svoj stav ili ideju i tako pokrenete jedan novi ciklus koji će vam biti koristan u budućem periodu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, kroz izlaske, druženje sa prijateljima možete upoznati potpuno novu zanimljivu osobu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

Vodolija

Posao: Postoje dobre šanse da napravite ozbiljne korake i preuzmete neke odgovorne projekte. Biće vam međutim potrebna i pomoć, pa je potražite među onima kojima najviše verujete.

Ljubav: Bez promene na vašem ljubavnom planu na bolje ni ovog dana. U totalnom ste raskoraku jedno sa drugim.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: I pored mogućih povremenih otežavajućih i komplikovanih okolnosti, ponavljanja istih situacija i poteškoća u raznim dogovorima, sve ćete vi to vrlo brzo rešiti uz veliku verovatnoću da na kraju budete i adekvatno nagrađeni.

Ljubav: Problem u vašim relacijama je vaše nepoverenje u drugu stranu i nesigurnost. Rešavajte to što pre i ne komplikujte bez razloga.

Zdravlje: Provodite više vremena na otvorenom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram