Dnevni horoskop za 13.7: Lavu će dan obojiti ljubomora

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. jul 2022.

Ovan

Ukoliko imate nekih nezavršenih obaveza od ranije, trebalo bi ih danas privesti kraju i ne odugovlačiti. Oko nekih pitanja ne uspevate da se uskladite i složite sa dragom osobom i ona predstavljaju kamen spoticanja u vašoj vezi. Zajedničkim snagama morate potražiti rešenje, piše Astroputnik.

Bik

Tempo rada koji je inače iznad proseka, kod većine Bikova danas bi mogao dodatno da se ubrza. Ne srljajte previše, ništa vam neće pobeći. Konkretni koraci i preduzimljivost u sferi ljubavi danas bi mogli da vam se višestruko isplate. Trebalo bi da odvojite dovoljno vremena i energije za ljubav.

Blizanci

Obratite pažnju na obaveze koje su ostale nezavršene, jer će vas saradnici podsetiti na njih možda kroz kritiku. Ukoliko ste slobodni postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni.

Rak

Vrlo povoljna poslovna situacija očekuje danas na poslovnom planu Rakove, jer postoje osobe koje žele i hoće da vam pruže bezuslovnu pomoć. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, danas najviše sami sebi možete pomoći, ako ne budete nakraj srca, i previše lično shvatili potencijalni nesporazum sa voljenom osobom.

Lav

Nema ni jednog razloga da Lavovi danas ne zablistaju na profesionalnom planu. Doza rizika, danas bi mogla višestruko da vam se isplati. U sferi ljubavnih dešavanja nema mira ma koliko se vi trudili ili ne. Danas vas vidno može iznervirati osnovana ili ne, ljubomora drage osobe.

Devica

Radne obaveze tokom ovog dana Device završavaju uglavnom na vreme i precizno. Neko ima velike planove sa vama i potrebno je da date sve od sebe i pokažete se. Ništa bitno novo na vašem ljubavnom planu, situacija bi trebalo da bude manje više slična onoj od nekoliko prethodnih dana.

Vaga

Posvetite se zaostalim obavezama, jer pritisak od strane nadređenih i saradnika mogao bi da raste i ovo bi što pre trebalo privesti kraju, i tako izbegnete kritike. Na prvi pogled utisak je da je sve u redu u vašem ljubavnom životu. Ipak, realno je da poneki bitan detalj izmiče vašoj kontroli i to vas čini nervoznim.

Škorpija

Bićete po pitanju komunikacije i dogovora ubedljivi i sposobni da izađete u susret brojnim izazovima. Samo napred. Biće dobro da tokom dana ne napravite korak unazad u sferi ljubavnih odnosa, ali takođe nije realno ni da vidljivo poboljšate postojeće stanje. Budite strpljivi.

Strelac

Osnovne ciljeve i poslovne zadatke možete ostvariti bez većih problema, ali danas vam probleme mogu praviti nerealni dodatni planovi. Sami sa sobom treba da se dogovorite da nećete da se osvrćete unazad i da se vraćate na stare teme i dileme.

Jarac

Vrednoća i predan rad Jarčeva danas bi mogao da bude nagrađen, bilo ličnom satisfakcijom, bilo napredovanjem na hijerarhijskoj lestvici. Slobodni Jarčevi – povremeni prijateljski kontakti sa nekim mogu prerasti i u ozbiljniju priču. Samo je potrebno vreme.

Vodolija

U novim poslovnim saradnjama bi trebali da se postavite odlučno, ali ipak budite spremni i na određene kompromise, da vam neke šanse ne bi iskliznule iz ruku. Sve probleme koje imate preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju.

Ribe

Dobar i uspešan radni dan je pred Ribama. Bavite se dugoročnijim planovima, imate mogućnost da nešto ozbiljnije promenite u narednom periodu. Kada je novo poznanstvo u pitanju, ne znate na čemu ste iako izgleda kao da je sve tu na dohvat ruke. Budite strpljivi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram