Dnevni horoskop za 13. 6: Ovnove će oraspoložiti kontakt sa voljenom osobom

Foto: Credit line: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Budite sigurni da će radni dan započeti sa jednom dosta aktivnom energijom. Moguće je da ćete imati i neplanirane sastanke, dogovore. Pokušajte da malo iskulirate od obaveza u popodnevnim satima. Oraspoložiće vas kontakt sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)

Opterećenost zbog nekih situacija sa emotivnim partnerom pokvariće vam ovaj dan. Svoje ćete obaveze otaljavati i iznenađivati svojim ponašanjem one sa kojima dolazite u kontakt. U suštini, kod vas su se pojavila velika preispitivanja odnosa sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

One stvari na koje trenutno ne možete uticati, morate pustiti da idu svojim tokom. Ne nervirajte se oko svake sitnice, fokusirajte se na ono što vam ide lako od ruke. Iako niste u nekom posebnom raspoloženju, ipak će vam prijati susret sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)

Oneraspoložiće vas to što će se planirani i već ugovoreni sastanak, odložiti. Kolege ili nadređeni nemaju vremena da saslušaju vaše predloge. Danas vas mogu intenzivno „napasti“ razmišljanja o bivšem emotivnom partneru. Neki od vas će pokušati i kontakt.

LAV (23.7.- 22.8.)

Vi ste spremni da se potrudite i da prevaziđete neki zastoj u komunikaciji ili saradnji sa kolegama, ali druga strana se teško otvara za vaše predloge. Ovo ne znači da treba odustati. Teško prikrivate svoju zainteresovanost prema jednoj osobi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Trudite se više nego što ste mislili da je to moguće, a prave pomake po vama bitnom pitanju ne vidite. Neki od vas će prosto imati želju da odustanu. Svojim ponašanjima možete itekako povrediti voljenu osobu. Razmislite pre nego što nešto kažete.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Promene u jednom dogovoru vam se ne dopadaju i već vidite da ćete imati problem sa realizacijom. Psihički ćete biti dosta opterećni i tokom popodneva će vam biti neophodan odmor. Nešto zategnutija situacija sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Pokušajte da se oslonite samo na sebe, jer je više nego izvesno da će obećana pomoć ili izostati ili da će vam drugi samo smetati i kočiti vas. Emotivni nespokoj kada je jedna osoba u pitanju. Smeta vam što se ništa sa njom ne dešava konkretnije.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Kolega pokušava da vam prebaci neke stvari ili vas kritikuje za nešto što nije vaš deo posla. Nećete dozvoliti da budete nepravedno optuženi. Emotivni partner se čas ponaša korektno, čas vas pritiska i presira po nekim pitanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Ponašaćete se korektno i odgovorno prema onima sa kojima dođete u poslovni kontakt. Dobro prikrivate nesigurnost koja je trenutno naglašena kod vas. Suviše ste opterećeni finansijama. Žalite zbog nekih svojih postupaka prema voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Nema razloga da budete pokunjeni zato što vaši planovi nisu uspeli. Uostalom, vaše će neraspoloženje biti kratkotrajno – drugi deo dana vam donosi jake mogućnosti za zaradu. Još uvek niste spremni da se otvorite prema nekom do koga vam je stalo.

RIBA (20.2.- 20.3.)

U odnosu sa šefovima potrudite se da ne budete arogantni, ubeđeni da ste samo vi u pravu. Iako smatrate da je to nepotrebno, možda biste mogli da saslušate šta imaju da vam kažu. Razmišljate da li je pravi trenutak da popričate ozbiljno sa voljenom osobom.