Dnevni horoskop za 13.5: Za Bika uživanje u ljubavi

foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop petak, 13. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Razmišljanje o prilagođavanju novonastalim uslovima na polju organizacije i komunikacije i pravljenje određene taktike na polju poslovnih zadataka očekuje vas tokom ovog prvog dana vikenda.

Ljubav: Povedite računa o žestini i oštrini izgovorenih reči,kako ne biste dodatno zakomplikovali napetu situaciju na ljubavnom planu.

Zdravlje: Potreban vam je adekvatan psihofizički odmor.

Bik

Posao: Promene tehničko-organizacione prirode, mogu doneti dosta razmišljanja i kombinatorike tokom ovog dana tipičnim Bikovima.

Ljubav: Eventualne kombinacije vam nisu potrebne kada je u pitanju ljubav. Na vama je da se prepustite i uživate u prijatnim trenucima sa osobom koju volite.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizanci bi mogli posao tokom ovog dana da stave na stranu i posvete se uživanju u društvu prijatelja, ili eventualnoj pomoći nekom od njih.

Ljubav: Možda vas baš u krugu prijatelja očekuje i jedno sasvim novo poznanstvo, i potencijalna nova ljubavna priča.

Zdravlje: Moguće bakterijske ili virusne infekcije.

Rak

Posao: Rakovi bi danas mmogli da se pozabave samo zaostalim poslovima ukoliko ih je ostalo, a ostatak dana posvete se sebi i preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećom ljubavnom situacijom onda neće biti potrebe da bilo šta danas menjate.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

Lav

Posao: Mogli biste da iskontrolišete zaostalu papirologiju, da vam slučajno nije nešto promaklo, kako biste izbegli plaćanje penala u budućnosti.

Ljubav: Obratite više pažnje na neke sitne detalje kod osobe koja vas je zaintrigirala, kako biste izbegli potencijalno neprijatno iznenađenje.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Evo dana kada bi Device mogle da naprave pauzu od radnih obaveza i posvete se sebi i adekvatnoj relaksaciji.Može i neki kraći izlet.

Ljubav: Iako nema nagoveštaja nekih kapitalnih preokreta, uz vaš skromni doprinos situacija na vašem ljubavnom polju može da se pokrene u pozitivnom pravcu.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Vaga

Posao: Miran dan na polju poslovnih aktivnosti očekuje Vage. Posvetite se odmoru i uživajte u aktivnostima koje vam najviše odgovaraju.

Ljubav: Veoma povoljan dan vas očekuje na polju ljubavnih aktivnosti ukoliko preuzmete inicijativu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, vodite računa o ishrani.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle da se pozabave pravljenjem planova za nove profesionalne promene koje ih očekuju u narednom periodu. Poradite i na rezervnom planu.

Ljubav: Preokupirani posolovnim planovima, teško da ćete imati vremena za dešavanja na polju ljubavi.

Zdravlje: Pad energije, može vam izazvati manje glavobolje.

Strelac

Posao: Strelčevi bi danas mogli dan da posvete nekoj fizičkoj aktivnosti, ili sportu na otvorenom, i tako se oslobode nagomilanog stresa i napune baterije.

Ljubav: Povoljna astrološka situacija na polju ljubavi očekuje vas i ovog dana. Moguće i upoznavanje sasvim nove simpatične osobe. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Jarac

Posao: Povoljan je dan za ostavrivanje novih poslovnih kontakata i razgovora o budućim projektima. Obavezno potražite ili saslušajte savet iskrenog prijatelja.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Bez bitnijih promena na profesionalnom polju u odnosu na prethodni dan. Očekuje vas par napetih poslovnih razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Povoljan je dan za sve ljubavne akcije, podrazumeva se ukoliko vam je to u interesu i koliko vam druge stvari ne odvlače pažnju i vreme.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dan je povoljan za većinu Riba ukoliko žele da se posvete dodatnoj edukaciji, ili bilo kom vidu usavršavanja na profesionalnom planu.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da neke svoje maštovite ideje sprovedete u konkretno delo, doduše ne možda grandiozno, ali i sitnice mogu uneti dobro raspoloženje i dovoljno strasti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Zdravo sunčanje


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram