Dnevni horoskop za 13. 4: Škorpija da se sabere

Igra prestola
Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Pravite ishitrene i velike planove dok vas u isto vreme muči strah od svega. Neko u porodici želi da bude od pomoći, probajte da prihvatite to.

Bik

Malo ste zatvoreniji za komunikaciju, odmeravate i sebe i druge. Nadređeni popuštaju i daju vam malo prostora za predah, iako vi želite  što pre da pokažete svoje kvalitete.

Blizanci

Strogost i kritika  prema sebi ne popušta, te pokušajte da to ne prenosite na druge. Uključite istinske emocije u svoje odluke jer ćete kasnije imati koristi i od njih.

Rak

Trenutno vas zanima status svih odnosa pa i onih na poslu. Ne dozvoljavate nikome da vam da savet niti da vam ukaže na greške, što može biti uzrok svađa sa okolinom.

Lav

U kući su mogući problemi dok na poslu pokušavate da unesete neke novine. Preuzimate previše odgovornosti na sebe pa zbog toga zanemarujete zdravlje.

Devica

Želite na brzinu da rešite neke probleme vezane za neku tajnu i da se konačno odmorite od svega. Posao nameće rokove, a drugi nude neko rešenje.

Vaga

U dom se ponašate distancirano i hladno, jer samo razmišljate o poslu i novcu. Partner želi konstruktivnu raspravu, a vi uporno bežite.

Škorpija

Odgovara vam energija koja preovladava jer možete da imate kontrolu. Sem potpune kontrole, trenutno vam fali i strpljenja, a kroz komunikaciju se to najbolje vidi.

Strelac

Fokusirani ste na sigurnost, sa koje god ona strane dolazila. Imate jake ambicije i već pravite planove za budućnost, u koje uključujte i partnera.

Jarac

Sa puno naboja pristupate razgovoru sa partnerom koji od vas trenutno očekuje mnogo. Ne bežite od činjenice da ste mnogima čvrst oslonac.

Vodolija

Trenutno nemate volje da pričate o svojim emocijama niti da diskutujete na temu tuđih. Samodovoljnost vas nekada košta objektivnih uvida koji drugi mogu da vam pruže.

Ribe

Posao i njegovo razvijanje je sada ono što vas najviše interesuje. Partner je impulsivan i nema kontrolu nad rečima koje izgovara, pa bi bilo dobro da budete direktni i ne zaobilazite odgovore.