Dnevni horoskop za 13. 4: Blizanci da manje pričaju

Blizanci
Blizanci; Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. april 2021.

OVAN

Posao: Nema nepremostivih prepreka na poslovnom putu kod većine Ovnova ni ovog utorka. Ipak ne bi bilo loše da malo usporite zbog ostalih karika poslovnog lanca koje nisu u mogućnosti da isprate vaš žestok tempo, piše Astroputnik.

Ljubav: Odličan dan možete očekivati i na ljubavnom planu, moguće je da vam draga osoba priredi neki fini poklončić. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Prilično naporan radni dan je pred Bikovima, gde vas pre svega očekuje suočavanje sa nekim zaostalim obavezama, a stižu i nove u najavi. Bez panike, odredite prioritete i zasucite rukave.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze to dozvole, mogli biste priuštiti sebi i dragoj osobi fine zajedničke trenutke opuštanja.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

BLIZANCI

Posao: Praktično svi dogovori vam idu od ruke i ovo bi mogao biti jedan od vaših uspešnijih dana na polju komunikacije. Samo napred.

Ljubav: Što se tiče emotivno – ljubavne sfere, tu bi bilo mudro da što manje pričate, a nešto više akcije  preduzmete prema osobi koja vas interesuje.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Suštinski ovaj radni dan ne bi trebalo da donese neke bitnije promene planova i načina realizacije zacrtanih obaveza kod najtipičnijih predstavnika astrološkog znaka Raka. Nastavite u svom ustaljenom ritmu.                                                                                                                                .

Ljubav: Bez mnogo talasanja i novih mogućnosti na ljubavnom planu, uglavnom analiza sopstvenog ponašanja i učinjenog u prethodnom periodu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

LAV

Posao:  Odličan dan da se izborite bez problema sa svim profesionalnim izazovima, onako lavovski uz odlične poslovne rezultate na kraju.

 Ljubav: Nešto slično moćete očekivati i u sferi ljubavi uz doduše nešto manje ambicioznih poteza.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

DEVICA

Posao: Povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja važnih poslova, dodatna provera neće škoditi.

Ljubav: Solidne su šanse da bar jednu zamišljenu ljubavnu akciju sprovedete u delo. Budite što konkretniji i jasniji prema osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Prijalal bi vam fizička aktivnost.

VAGA

Posao: Ovaj dan mogao bi da bude veoma uspešan za tipične Vage pod uslovom da izbegnu sitne nesuglasice sa poslovnim saradnicima. Budite taktični pre svega.

Ljubav: Mogući su problemi u komunikaciji sa dragom osobom, pa se potrudite da izbegente bespotrebna objašnjenja. I u ovom slučaju neka vrsta taktike dobro bi vam došla.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

ŠKORPIJA

Posao: Za osobe rođene u astrološkom znaku Škorpije ovo nije najpovoljniji radni dan za forsiranje novih profesionalnih ideja. Držite se već započetih poslova i strpljivo sačekajte pravi momenat.

Ljubav: Ovaj dan bi mogli da posvetite dragoj osobi i razgovoru o važnim pitanjima koja zahtevaju nešto jasnije odgovore.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

STRELAC

Posao: Uz veliki obim posla, za očekivati je da Strelčevi formalizuju uspešno neke važne dogovore vezane za buduće profesionalno angažovanje.

Ljubav: Nemojte odlagati suočavanje i razrešavanje dilema iz prošlosti koje vas opterećuju, ako želite bez velikog tereta da se okrenete budućnosti.

Zdravlje: Osetljivost respsiratornog sistema.

JARAC

Posao: Dosta naporan dan je pred Jarčevima, a obaveze samo pristižu. Nije isključeno ni par verbalnih konflikata sa nadređenim osobama, pa je savet da ma koliko bili u pravu neke stvari ipak prećutite.

Ljubav: I na ljubavnm planu moguće je očekivati nezadovoljstvo sa druge strane, a vi se potrudite da nekako izgladite nesuglasice.

Zdravlje: Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao: Nije loš dan u najavi za pokretanje nekih noviteta, pod uslovom da i ostali u poslovnom okruženju razumejeu vaše vizionarske zamisli. Potrudite se da pojednostavite stvari ukoliko je moguće.

Ljubav: Sjajan dan je za novo poznanstvo u najavi, pa budite pripravni da adekvatno odgovorite na mogući ljubavni izazov, nikad se ne zna.

Zdravlje: Moguća osetljivost čula, pre svega vida i sluha.

RIBE

Posao: Ribe će se uglavnom baviti tekućim obavezama ovog utorka, a moguće je i pokretanje novih inicijativa na profesionalnom planu. Hrabro napred.

Ljubav: Biće sasvim dovoljno ako ništa ne pokvarite pogrešnim procenama i brzopletim reakcijama. Budite pre svega opušteni.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram