Dnevni horoskop za 13. 3: Ribe ostvaruju ljubavne snove

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 13. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna prvi dan vikenda donosi nešto niži nivo energije, ali ipak je realno da ostvarite sve zacrtane obaveze. Prijao bi vam i neki vid rekreacije.

Ljubav: Ova subota može biti veoma značajna za rešavanje sitnijih dilema koje imate u vezi svojih osećanja prema osobi koja egzistira u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Budite maksimalno racionalni sa korišćenjem energetskih resursa.

Bik

Posao: Lep prvi dan vikenda Bikovi bi mogli da iskoriste za fina i prijatna druženja u krugu prijatelja i dragih osoba.

Ljubav: Tokom ove subote valjalo bi da najviše pažnje posvetite sitnim nevidljivim signalima na polju ljubavnih relacija. Možda uočite nešto vrlo interesantno.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Ova subota je povoljna da najtipičniji Blizanci budu uspešni u pokretanju neke od inicijativa koje imaju veze sa budućim profesionalnim angažovanjem. Samo napred.

Ljubav: Iako nije neki ekstrapovoljan dan za dešavanja u sferi ljubavi, ipak možete da očekujete lep susret i fini razgovor sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Nema nagoveštaja krupnih dešavanja i noviteta na profesionalnom planu Rakova. Logično je da se pre svega posvetite završetku ranije započetih obaveza.

Ljubav: Određena opterećenja u sferi ljubavi prate vas duži period. Evo jednog dana da makar nešto od svega toga relaksirate, ili čak i stavite tačku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Nivo lavovskog psihofizičkog opterećenja i zamora materijala biće danas dosta izražen. Iskoristite ovaj dan da se koliko-toliko odmorite i akumulirate energiju.

Ljubav: Na polju emocija današnja situacija bi trebalo da bude prilično mirna i stabilna, pod uslovom da vas ne opterećuju neki detalji iz prošlosti.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Devica

Posao: Jedan prosečan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Devica. Skromne ambicije i vrlo verovatno i takvi rezultati.

Ljubav: Vrlo važna pitanja u sferi ljubavi čekaju već neko vreme da se ozbiljnije pozabavite njihovim rešavanjem. Ovo je vrlo povoljan i pozitivan dan da se angažujete na tom polju.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Prilično naporan dan nalazi se pred većinom Vaga, ne toliko zbog obima posla, već prvenstveno zbog nepraktične organizacije i rasplinutosti na više strana.

Ljubav: Nove mogućnosti na polju emocija tu su u vašoj blizini. Dobro otvorite oči, okrenite se oko sebe i shvatićete već o čemu je reč.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Škorpija

Posao: Tokom prvog dana vikenda Škorpije mogu očekivati više poziva i razgovora o budućim profesionalnim planovima. Samo napred, ali ne žurite sa konačnim dogovorima.

Ljubav: Evo povoljnog dana za rešavanje sitnijih dilema i komplikacija koje imate u vezi svojih osećanja prema nedavno upoznatoj osobi. Budite iskreni i svoji.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Prilično opušteno ponašanje i smanjen obim aktivnosti tipičnim Strelcima donose solidne okolnosti da uspešno privedu kraju sve svoje obaveze.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, neće biti mudro da se previše opuštate. Realno je da danas budete izloženi vrlo kritičkim ocenama drage osobe.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Jarac

Posao: Evo prilike da Jarčevi malo predahnu i posvete se pre svega porodičnim obavezama ili nekim kućnim poslovima ukoliko ih ima na dnevnom redu.

Ljubav: Današnjim potencijalnim talasanjima u sferi ljubavi malo će doprineti druga strana, ali znatno više vi svojim krutim stavovima.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vodolija

Posao: Većina osoba rođenih u sazvežđu Vodolije tokom ove subote imaće lepu priliku da konačno stavi tačku na veći poslovni angažman iz prethodnog perioda.

Ljubav: Nema naznaka nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu ovog dana u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama da sve poslovne aktivnosti stave u drugi plan, podrazumeva se, ako je to izvodljivo, i posvete se odmoru i opuštanju.

Ljubav: Ova subota donosi vrlo lepe astrološke aspekte da makar deo vaših ljubavnih snova i očekivanja pokušate da relizujete u praksi.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram