Dnevni horoskop za 13.3: Buran dan na poslu za Ribe

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. mart 2023-

Ovan

Posao: Dinamična i na momente vrlo naoran dan je pred Ovnovima, jer se na vašem poslovnom planu mogu očekivati promene koje se tiču suštinskog odnosa prema radu i obavezama. .

Ljubav: Nije realno očekivati velike, kapitalne promene u ljubavnom životu tipičnih Ovnova, ali jeste vrlo verovatno da će u ovom periodu doći do preispitivanja zbog nekih nedoumica i nejasnoća u vašim odnosima.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Početnih dana nove radne sedmice, većina Bikova biće više okrenuta prethodnom periodu i detaljima profesionalnih obaveza koje nisu okončali. Dobro proverite i ukoliko ima takvih sitnica prvo to sredite, pa tek onda krenite u pravljenje planova za nove poslovne projekte.

Ljubav: Imaćete danas dobre šanse da vas potencijalni problemi na ljubavnom polju zaobiđu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Većina vaših ideja i pripremljenih planova najverovatnije biće pod vrlo strogim ispitivanjima i proverama, pa nije nerealno da nešto bude makar privremeno stopirano ili će se odvijati sa kašnjenjem.

Ljubav: Bićete verovatno preokupirani poslovnom sferom pa ljubavne aktivnosti malo zapostaviti i staviti po strani.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Za većinu Rakova ova sedmica donosi promenljivu energiju, što može izazvati i smanjenu koncentraciju i fokus na najbitnijim stvarima, a problemi mogu nastati i u komunikaciji i razumevanju sa kolegama i saradnicima.

Ljubav: Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, i to posvećeni pre svega nekim zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Sedmica koja se nalazi pred tipičnim Lavovima donosi dosta talasanja i izazova u sferi poslovnog angažovanja. Od samog starta segment komunikacije i dogovora može vam povremeno zadavati glavobolje kada je posao u pitanju.

Ljubav: Ukoliko nemate posebne, ekstra motive, pokušajte da tokom ove sedmice previše ne talasate svoje ljubavno more.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Osobe rođene u znaku Device od samog starta očekuju iskušenja na polju realizacije već dogovorenih, i dobro isplaniranih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Određena iskakanja, doduše manjeg intenziteta realno su moguća i na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Vaga

Posao: Period pred vama može doneti povremene tenzije. Ovo će prvenstveno biti zbog nekih obaveza koje niste završili u prethodnom periodu ili grešaka koje morate ispraviti.

Ljubav: Budite taktični, strpljivi, ali nije realno da očekujete neke značajnije preokrete na vašem ljubavnom polju tokom ovog dana.

Zdravlje: Relaksirajte polje psihe.

Škorpija

Posao: Nagoveštaji za promene u sferi profesionalnih delatnosti, kod osoba rođenih u znaku Škorpije, trebalo bi da budu vidljivi i daju rezultate do kraja perioda. Međutim, ono što ne biste trebali da radite u ovom periodu jeste da ignorišete saradnike.

Ljubav: Potencijalna dešavanja u vašem ljubavnom životu biće uglavnom fina, prožeta dobrom energijom i strašću.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Strelac

Posao: Sam početak sedmice može vam doneti razmršavanje i rešavanje neke zaostale papirologije koju vučete nekoliko dana unazad. Jedva, ali uspećete to da rešite.

Ljubav: Najveći deo vremena i energije u narednih sedam dana, najtipičniji predstavnici uložiće i potrošiće na profesionalno angažovanje, što automatski znači da će znatno manje ostati za dešavanja na ljubavnom planu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Vrlo dobra radna sedmica nalazi se pred najtipičnijim predstavnicima Jarčeva, ukoliko se budete držali već oprobanih i uhodanih mehanizama delovanja.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu je moguće bar jedno neprijatno iznenađenje, mada ne toliko značajno da biste morali zbog toga suviše da brinete.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Mnoge Vodolije imaju se čime pohvaliti urađenim u prethodnom periodu, ali je verovatno kod većine i dalje ostao diskontinuitet u završavanju obaveza, pa će vas pritisnuti malo danas.

Ljubav: Svi oni koji imaju nedovoljno definisane partnerske relacije, ili vuku repove prošlosti, moraće pre svega to da raščiste, pa tek onda da se pitaju šta žele i hoće u narednom periodu.

Zdravlje: Izbegavajte velike fizičke napore

Ribe

Posao: Početak sedmice može biti veoma buran i prilično promenljiv. Vaša energija i radni elan biće najverovatnije u koliziji sa novonastalim okolnostima i zahtevaće brzo razmišljanje i prilagođavanje.

Ljubav: Potrudite se da fokus pažnje i energije usmerite ka voljenoj osobi, i realno je da očekujete uzvraćenih najmanje toliko pozitivnih osećanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram