Dnevni horoskop za 13.2: Vaga mora da menja ljubavne planove

dnevni horoskop
Foto: APL Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte horoskop za 13. februar 2021.

Ovan

Posao: Svaka vrsta umora verovatno će nestati kod većine osoba rođenih u znaku Ovna čim se posvete rekreaciji i opuštanju.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude veoma uspešan dan u sferi ljubavi ukoliko imate jasan cilj i spremni ste da sa njim iskreno i otvoreno izađete pred voljenu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Astrološki aspekti najavljuju prosečan dan za osobe rođene u znaku Bika što se tiče odrađivanja makar onih najosnovnijih poslovnih zadataka. Više će vam odgovarati uživanje u slobodnim aktivnostima.

Ljubav: Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Ne preterujte u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Blizanci

Posao: Nema razloga da veći deo dana ne potrošite na planiranje i razrađivanje novih ideja, samo nemojte preterivati, bitno je malo i odmoriti.

Ljubav: Vrlo dobar dan u sferi ljubavi možete očekivati posebno ako ste nedavno ostvarili fini kontakt sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Sitne kosti mogu vam zadavati manje tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Dosta onih rutinskih kućnih poslova očekuje danas većinu Rakova. Nije naodmet da zatražite pomoć ukućana.

Ljubav: Sasvim je logično da od drage osobe očekujete razumevanje i prilagođavanje postojećoj situaciji.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Iako bi najtipičniji predstavnici Lavova mogli danas da zablistaju u sferi poslovnih pregovora i dogovora, nemojte ništa forsirati. Ne razumeju vas svi baš najbolje.

Ljubav: Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, naročito ako ste spremni da neke svoje ciljeve podredite željama voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ova subota može biti solidna za većinu Devica koje već imaju dogovorene tzv. sekundarne aktivnosti. Za sve ostale važi upozorenje da se ne uspavaju.

Ljubav: Bilo da je stabilna ili ne, vaša situacija na polju ljubavi danas ne bi bilo mudro da pokrećete rešavanja važnih zajedničkih nedoumica.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Solidne astrološke okolnosti na profesionalnom nebu Vaga valjalo bi iskoristiti pre svega za postavljanje stabilnog temelja za još aktivniji sledeći period.

Ljubav: Već provereni i precizno pripremljeni planovi za neku ljubavnu akciju verovatno će pretrpeti manje izmene. Budite fleksibilni i praktični.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Suštinski nije loš dan za pojačane aktivnosti, ali za Škorpije postoji upozorenje na polju komunikacije i razmimoilaženja u stavovima sa nekim bitnim osobama.

Ljubav: Nesporazuma može biti i u sferi ljubavi, mada one ne bi trebalo bitno da poremete inače stabilne odnose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dosta toga danas može ići od ruke Strelcima na bilo kom polju profesionalnih aktivnosti. Nije isključeno ni da vas sačekaju neke od obaveza vezanih za kuću, porodicu.

Ljubav: Razmislite dobro gde i na koju stranu želite kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima par potencijalno verbalno zapaljivih situacija, i to prilikom uobičajene komunikacije sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Kada su ljubavna dešavanja u pitanju, inicijativu bi valjalo danas prepustiti drugoj strani.

Zdravlje: Hronične tegobe vas mogu mučiti i ovog dana.

Vodolija

Posao: Odličan dan očekuje najveći broj tipičnih Vodolija kada su razne obaveze u pitanju. Držite se svog ritma i rasporeda i sve je pod kontrolom.

Ljubav: Vrlo dobar dan vas očekuje i na ljubavnom planu, posebno ukoliko ste naumili da dragoj osobi priredite neko fino iznenađenje.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Astrološki aspekti najavljuju vrlo povoljan dan za osobe rođene u znaku Riba da svoje profesionalne obaveze završe bez problema.

Ljubav: Prvi dan vikenda povoljan je i za pojačane i konkretne ljubavne aktivnosti. Krenite hrabro ka ostvarenju svojih ljubavnih želja.

Zdravlje: Obratite dovoljno pažnje na kardiovaskularne problemčiće.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram