Dnevni horoskop za 13.2: Ribama susret s bivšim donosi haos

Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. februar 2023.

Ovan

Posao: Malo šta vam danas ide na ruku na poslovnom planu. Uz zaostalu papirologiju, moguće su i neke poteškoće tehničke prirode.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za ozbiljne razgovore i prebiranje po neispunjenim ljubavnim očekivanjima i obećanjima.

Zdravlje: Pojačana nervoza izazvana stresom i nestrpljenjem, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Početak radnog dana dosta obećava, ali krajnji rezultati biće verovatno slabiji od očekivanog. Povedite računa o rasipanju energije.

Ljubav: Ako nameravate da ozbiljno porazgovarate sa voljenom osobom o nekim problemima, bolje to odložite za neki drugi dan jer ćete se samo posvađati bezveze.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Blizanci

Posao: Dobar dan da postavite stabilne temelje za ostatak radne sedmice. Tipični predstavnici ovog astrološkog znaka mogu očekivati i dodatna zaduženja.

Ljubav: Sve što ste do sada radili u sferi ljubavi odložite malo u stranu, i pokušajte da razmislite o promeni taktike ili nekog detalja u pristupu dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i kostiju.

Rak

Posao: Na samom početku radne sedmice, mogući su manji nesporazumi prilikom dogovora sa bliskim saradnicima zbog nekih zastoja u realizaciji. Ništa nije nerešivo.

Ljubav: Razlozi za nerviranje tokom ovog dana mogu se javiti zbog neargumentovanih tračeva osoba koje vam nisu inače naklonjene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Na samom startu možete očekivati par situacija gde bi moglo doći do odlaganja nekih dogovora, ili tehničkih problema u realizaciji onog što ste zamislili.

Ljubav: Za sve Lavove koji su slobodni ili željni promena ovaj dan može doneti bar jednu priliku za akciju, jer, šarma, pozitivne energije i pre svega visoke koncentracije strasti neće nedostajati.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Devica

Posao: Određena problematika i veća iskušenja mogu se očekivati na polju tehničke organizacije i pre svega komunikacije sa nadređenim osobama na hijerarhijskoj lestvici.

Ljubav: Okolnosti nisu naklonjene za velike planove i značajne promene, ali na drugoj strani nema nagoveštaja ni ekstra neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Bilo bi dobro da od samog starta potencirate saradnju sa osobama koje imaju slične stavove i razmišljanja po pitanju kreativnih ideja. Ovo je bitno iz razloga jer nije isključeno da ipak naiđete na nedovoljnu podršku od nadležnih, pa ćete timski mnogo lakše prevazići eventualne prepreke.

Ljubav: Poslovno okruženje predstavlja prvu ciljnu grupu gde su moguća nova poznanstva sa osobama koje zavređuju vašu pažnju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Za konkretnije poteze u smislu realizacije neke od ideja valja još malo biti strpljiv i ne žuriti, ponajviše zbog tehničko – organizacionih problema i komplikacija. Uskoro nailazi znatno povoljniji period.

Ljubav: Vodite samo računa da ne uletite u priču sa osobom koja je zauzeta, pa se na vreme raspitajte kako kasnije ne bi sebi zakomplikovali život.

Zdravlje: Pad imuniteta, moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Ova sedmica Strelčevima može doneti manja ili veća odstupanja u sferi tehničke organizacije i komunikacije. Pa, iako su vam mentalne predispozicije na vrlo visokom nivou, budite oprezniji nego inače prilikom davanja obećanja ili sklapanja važnih profesionalnih dogovora.

Ljubav: Na jednoj strani za očekivati je da bude prilično visok nivo hemije i strasti pri novim poznanstvima, ali na drugoj strani prateće okolnosti mogu biti vrlo zamršene i komplikovane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Po nepisanom pravilu Jarčevi napreduju ka svojim ciljevima sigurno, ali sporije od većine drugih. Osim toga mogući su i verbalni nesporazumi, pa se trudite da ih na najbolji način izgladite.

Ljubav: Jarčevima ostaje da svoje namere na ljubavnom polju usklađuju sa željama i potrebama drage osobe. Nema vam druge.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Od samog starta možete očekivati razne zahteve od viših instanci za ubrzanjem nekih poslovnih aktivnosti, ali na tom putu možete očekivati i brojne prepreke tehničke prirode koje će vas dodatno usporavati.

Ljubav: Moguća je najmanje jedna situacija u kojoj ćete bitnim ljudima morati da objašnjavate suštinu, a ne spoljni odraz nečega što ste zamislili ili možda čak i uradili.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Posao: Ritam malo napred, malo nazad na polju profesionalnih delatnosti pratiće većinu Riba. Promenljiva energija doprineće da povremeno zablistate, ali i da praktično zastanete ili se čak vratite da ponovite trivijalne poteze na poslovnom planu

Ljubav: Dozu konfuzije mogla bi da izazove pojava i susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram