Dnevni horoskop za 13.12: U Škorpije je zaljubljeno nekoliko osoba – neke tajno

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. decembar 2022.

Ovan

Posao: I tokom ovog dana mogući su zastoji i komplikacije. Svoja očekivanja korigujte u skladu sa okolnostima i svakako se spremite da zapnete dobro kako biste izašli na kraj sa preprekama.

Ljubav: Dan sličan prethodnom očekuje vas na ljubavnom planu. Uglavnom birate pogrešne načine za međusobno funkcionisanje i nikako ne uspevate da pronađete sredinu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Fokusirajte se na organizaciju i potrudite se da vam ne promakne neki bitan detalj, ne oslanjajte se ni na koga previše danas.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja astrološki aspekti najavljuju potencijalnu buru i dosta talasanja u vašem emotivnom moru, pa se potrudite da to što efikasnije ublažite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci sve je u igri danas i možete napraviti bitan iskorak ka onome čemu težite.

Ljubav: Ukoliko razmišljate o nekom zajedničkom putovanju, pravi je trenutak za to. Treba vam opuštanje.

Zdravlje: Moguća nesanica, nervoza.

Rak

Posao: Možete razapeti između obaveza i onoga što biste vi voleli da pokrenete – na žalost obaveze trenutno moraju biti na prvom mestu, a planove polako gurajte i ne odustajte.

Ljubav: Ukoliko nekako uspete da što manje analizirate i zanovetate oko svake sitnice, pa makar i bili u pravu, onda imate realne šanse da kraj dana dočekate makar na pozitivnoj ljubavnoj nuli.

Zdravlje: Stres, iscrpljenost.

Lav

Posao: Solidan radni dan da Lavovi prvenstveno uspešno srede zaostale profesionalne obaveze, i naprave bolji i precizniji plan za poslovne korake koji ih čekaju u narednom periodu.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni prema sebi ali i prema voljenoj osobi, ovaj dan vam donosi jalove, nepotrebne diskusije i nesporazume na partnerskim relacijama.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba, zglobova.

Devica

Posao: Solidan radni dan je pred Devicama. Iako vas očekuje dosta novosti u samom procesu rada, vi ćete se prilagoditi svemu.

Ljubav: Veoma povoljan dan za zanimljiva poznanstva i uspostavljanje novih emotivno – ljubavnih kontakata, prvenstveno za one koji nisu zadovoljni postojećim stanjem.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: I danas biste mogli biti zatrpani brojnim obavezama, pa vam ni pomoć nekog od bliskih saradnika možda neće biti dovoljna da sve završite na vreme.

Ljubav: Više škakljivih situacija danas vas vreba u sferi ljubavi, a najviše pažnje obratite na impulsivnost, nedostatak takta i oštrinu reči upućenih dragoj osobi.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Nove ideje i razmišljanja o promenama već kucaju na vaša profesionalna vrata, ali bi danas valjalo prvenstveno da se pozabavite zaostalim obavezama iz prethodnog perioda. Samo strpljivo.

Ljubav: Slobodne Škorpije, više osoba je zainteresovano za vas, neke od njih jasno pokazuju svoje namere, a neke prikriveno.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, moguća povišena temperatura.

Strelac

Posao: Najtipičniji predstavnici Strelčeva trebalo bi da praktično samo nastave tamo gde su stali – dakle punom parom i krupnim koracima ka profesionalnim ciljevima.

Ljubav: Partner je nezadovoljan pažnjom koju dobija od vas, što može dovesti do sitnih čarki i prepucavanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Povedite računa o komunikaciji sa saradnicima, neki od njih bi mogli da vas nerviraju previše, ali to ne bi trebalo da ugrozi vaše dosta stabilne poslovne relacije.

Ljubav: Između vas i drage osobe trebalo bi da je sve u redu, uživajte u međusobnoj pažnji, bavite se jedno drugim, opustite se.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Radni dan nije loš da se rastrčite na sve strane i pokušate da odradite paralelno nekoliko poslovnih obaveza. Ipak potrudite se da ne raspete previše energije.

Ljubav: Slobodne Vodolije, postoji šansa da se više osoba trenutno mota oko vas ili pokazuju neku inicijativu prema vama.

Zdravlje: Iscrpljenost, fizički umor.

Ribe

Posao: Dosta obaveza verovatno već imate, a danas vas na profesionalnom polju očekuje i još neka pride. Polako, uz dobro organizaciju sve postižete uspešno i na vreme da odradite.

Ljubav: Ako ste imali previše nerealnih, sanjalačkih misli i očekivanja, verovatno vas je realnost spustila na zemlju. I to je za ljude.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, piše Astroputnik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram