Dnevni horoskop za 13.12: Strelac menja raspoloženja

Horoskop
Foto: AA Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile 13.12.2020.

OVAN

Nadamo se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite ovaj dan da odete zajedno sa voljenom osobom u neko obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

BIK

Vreme je da pokrenete pozitivne promene. Za promenu biste mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan. Uživajte, opustite se.

BLIZANCI

Vaša razmišljanja, ali i potezi danas su usmereni na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost i obaveze.

Pročitajte još:

RAK

Svesni ste da ste neke lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja.

LAV

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ljubavi i vi ćete se usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osećati nesigurno, prenosi inzena.rs.

DEVICA

Danas ste usmereni na dom, na porodicu, na segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je privlačan i zanimljiv.

VAGA

Danas je vaše polje izlazaka, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, okoline, jako naglašeno pa bi bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite.

ŠKORPIJA

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – ovaj dan provedite sa onima koje volite, a ako to niste u mogućnosti – prošetajte I očistite misli…

STRELAC

Mesec danas tranzitira kroz vaš znak i sigurno je da ćete imati blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih „rasterajte“ uz pomoć ljudi koji su vam bliski.

JARAC

Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli tokom današnjeg dana. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama, o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmerite na ono – šta možete uraditi….ali za sebe…

VODOLIJA

Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već budite društveni I u kontaktu sa onima koje volite. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

RIBA

Vreme je da se malo maknete iz kuće. Ne izgovarajte se manjkom vremena i obavezama, potrebno vam je da udahnete svež vazduh i promenite okolinu. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram