Dnevni horoskop za 13.12: Device će trgnuti susret s bivšim

Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. decembar 2021. godine.

Ovan

U novu radnu sedmicu većina Ovnova kreće punom brzinom, spremni da se svim izazovima izbore bez većih poteškoća. U dobroj ste ljubavnoj formi, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom, piše Astroputnik.

Bik

Sasvim solidan početak radne sedmice je pred većinom Bikova. Trebalo bi da sve držite pod kontrolom, i rešavate probleme korak po korak. Na emotivno-ljubavnom planu očekujete da i drugi otvore karte kao i vi i počnete da se bavite ozbiljnijim planovima za budućnost.

Blizanci

Ovaj dan obećava solidan početak Blizancima, ali obratite pažnju na moguće komplikacije jer i dalje dosta toga ne zavisi od vas. Obuzdajte nestrpljenje. Nije preporučljivo da napetost i nervozu prenosite na ljubavnu sferu, jer dodatno možete zakomplikovati stvari i pojačati tenzije.

Rak

Vrlo dobar početak radne sedmice je pred Rakovima. Očekuje se da budete vredni i odgovorni, a moguće su i pohvale od strane nadređenih. Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmerite svu energiju na vaš odnos i budite maksimalno posvećeni dragoj osobi.

Lav

Ovaj ponedeljak bi mogao Lavovima da bude i najava perioda u kojem ćete imati priliku da napravite neke nove dogovore i saradnje. Iskoristite priliku da nametnete svoje stavove. Bez bitnijih promena na vašem emotivnom planu u odnosu na prethodni dan, trebalo bi da je sve pod kontrolom.

Devica

Novi poslovni ciklus je pred Devicama, pa je za očekivati da od samog početka pokažu pojačano angažovanje i energično krenu u susret novim profesionalnim izazovima. Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti, mogla bi da vas veoma zaintrigira. Neka vas emocije ponesu.

Vaga

Ukoliko se dobro organizujete, imate sve šanse da napravite vrlo dobar poslovni dogovor na samom startu ove sedmice. Ne budite lenji. Dobar dan za više novih ljubavnih kontakata, na vama je samo da ne vagate previše, već budete odlučniji.

Škorpija

Moguća kritika nadređenih zbog nedovoljnog angažovanja, mogla bi da ovog ponedeljka dočeka Škorpije. Suzdržite se ozbiljnijih verbalnih sukoba. Dragoj osobi mogao bi danas da zasmeta vaš egoizam, okrenutost samo sebi i svojim problemima.

Strelac

Efikasnost i brzina trebali bi da budu obeležja prvog radnog dana za većinu pripadnika znaka Strelca. Moguće postizanje nekih novih dogovora ili vidova saradnje. Ako još uvek čekate pravu priliku evo dana kada bi se na vidiku mogla pojaviti vrlo interesantna osoba.

Jarac

Već na samom startu Jarčevi bi mogli da očekuju nesporazume sa nekim od saradnika koji ne prihvataju vaše načine rada i organizacije. Na ljubavnom planu osećaj nezadovoljstva pratiće vas tokom celog dana. Ukoliko je do vas, potrudite se da sagledate stvari iz drugog ugla.

Vodolija

Dosta komunikacije i raznih dogovora i pregovora je pred Vodolijama danas. Vodite računa kome poveravate bitne detalje, nisu svi baš prijateljski nastrojeni prema vama. Nema prepreka na vašem ljubavnom horizontu, zato budite od akcije i uživajte.

Ribe

Većina Riba trebalo bi danas da se pozabavi informacijama koje im pristižu, kako bi izbegli pokušaje da ih neko obmane. Sitni znaci pažnje uvek mnogo govore o tome koliko nam je do nekoga stalo. Zato obradujete dragu osobu nekim poklončićem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram