Dnevni horoskop za 13. 11: Device samo ljubav može da izvuče

Anđelina Džoli
Foto: - / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. novembar 2020. godine.

Ovan

Danas vas očekuje buran dan na poslu. Imate mnoštvo obaveza i stvari koje treba da privedete kraju, pa ćete se svu svoju energiju uložiti na rešavanje dnevnih zadataka. Radi se o delu posla koji jednostavno ne možete da prepustite drugima, pa ćete se u skladu s tim malo više angažovati, piše Astrofon21.

Bik

Voleli biste da pobegnete na kratko, da se udaljite od svega. Trenutak za to još nije došao, ali vi više nemate strpljenja. Svaka vaša misao danas biće usmerena prema putovanjima. Umesto da trošite energiju na maštanje, bilo bi bolje da pokušate da se saberete i odradite dnevne zadatke. Vaših pet minuta tek dolazi, do tada imajte strpljenja.

Blizanci

Nije baš idealan dan za vas. Teško se prilagođavate novim radnim obavezama ili ste jednostavno nezadovoljni i umorni od svega, vi najbolje znate. Biće da je od svega pomalo uzrok vašeg današnjeg povlačenja u sebe. Ovo i nije tako tipično za vaš znak, ali nekad ste i vi skloni ćutanju.

Rak

Manite se svega osim ljubavi! Ako želite da dan provedete na najbolji mogući način posvetite se partneru i pazite ga i mazite onako kako samo vi znate. Vreme je povoljno za ljubavne kontakte, ali ne i za druge stvari u vašem životu. Danas usrećite partnera pa ćete se i sami osećati srećno i zadovoljno.

Lav

Kao pravi radoholik vi sve svoje snage usmeravate na posao i već razmišljate koje poteze da povučete da biste sebi osigurali još jedan uspeh. Dok ste u radnom elementu bacite se na nove poduhvate, jer vas povoljan uticaj zvezda u toj oblasti štiti još kratko, kasnije ćete biti okupirani drugim problemima.

Devica

Gubite volju i energiju, a i želju za radom, što se vama gotovo nikad ne dešava. Hronično ste umorni i trenutno vam je neophodna kratka pauza. Utehu nalazite u društvu partnera koji će vam svojom pažnjom olakšati muke. Razmišljate o dijeti ili novom načinu ishrane, jer ste u zadnje vreme nagomilali kilograme.

Vaga

Ostanite kod kuće. Danas niste u elementu ni za šta drugo. To je samo prolazna kriza, ali ako ne možete da se oduprete osećaju nezadovoljstva, ostanite kod kuće i priuštite sebi još jedan dan odmora.

Škorpija

Sa partnerom ste već neko vreme na istoj talasnoj dužini i vaša veza teče bez većih trzavica. Osećate kao da delite svaku misao pa razmišljate da ga iznenadite izletom ili malo drugačijim izlaskom. Prijalo bi vam da nađete nekakvu aktivnost u kojoj ćete moći zajedno da uživate.

Strelac

Danas veći broj pripadnika ovog znaka razmišlja o svom imovinskom stanju. Novac vam je na pameti, bilo da ga nemate, pa želite da ga zaradite, bilo da ga imate, pa želite da ga uvećate. Neki manje srećni pripadnici znaka, moraće da se nose sa nagomilanim računima, za koje je već pristiglo par opomena.

Jarac

Udubili ste se u sebe i kopate. Razgledate vaše unutrašnje svetove i opet ste zamišljeni i tužni. Nisu drugi krivi ako ste u sebi videli samo sivilo. Pokušajte da drugačije pogledate na svet oko sebe i uvidećete da se pod novim uticajem sve u vama menja. Niste baš pričljivi, ali bi vam prijalo da svoje strahove podelite sa partnerom.

Vodolija

Još ste malo tužni i zamišljeni. Sa partnerom je sve u redu, ali je opet kod vas prisutno nezadovoljstvo. Suština je da ste vi nezadovoljni svojim životom, a ne samo nekim od njegovih segmenata. Pokušajte da se priberete i da drugačije odredite prioritete. Možda stremite ka pogrešnim ciljevima, ali za to nisu krivi ljudi oko vas.

Ribe

Druženje sa prijateljima, još kad bi moglo da se desi u okviru vašeg doma, bilo bi idealno za vas danas. Vreme provodite lutajući između nagomilanih obaveza. Niste u radnom raspoloženju i ništa vas ne može naterati da se uključite. Veče ipak provodite na prigodniji način, uz  kontakte i druženja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram