Dnevni horoskop za 13.1: Ribe da budu spremne na neočekivano

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 13. januar 2021. godine.

Ovan

Prosečan ali i naporan dan očekuje Ovnove, koji će imati osećaj da obavezama nema kraja, ali i da sve teče usporenijim tempom nego što su navikli. Taktičnost vam može doneti višestruke benefite, stoga budite strpljivi i ne namećite suviše direktno svoje stavove ukoliko želite pozitivne pomake na vašem ljubavnom planu.

Bik

Suštinski, za Bikove nema nepremostivih prepreka na poslovnom putu ove srede, a uzročnici eventualnih manjih komplikacija mogu biti oni sami. Vrlo dobre prateće okolnosti i pozitivan uticaj kosmičke energije najavljuju lep danu sferi ljubavi za većinu Bikova i to bez nekog posebno velikog angažovanja. Uživajte, poručuje Astroputnik.

Blizanci

Pokušajte da izbegnete verbalne sukobe sa poslovnim okruženjem zbog eventualnih kašnjenja u ralizaciji već dogovorenih aktivnosti. Najbolje bi bilo da ništa ne planirate a samim tim će vam i očekivanja biti manja. Potrudite se da se opustite i ne razmišljate suviše, jer bi druga strana mogla da se unervozi.

Rak

U nameri da sve zadržite u granicama pristojne kontrole, potrudite se da pokažete neophodnu dozu fleksibilnosti, ali i jasnoću i čvrstinu u odbrani svojih stavova. Imate dobar period da krenete u raščišćavanje dilema i preispitivanje partnerskih veza.

Lav

Iako je dosta izazovan dan pred vama, budite mudri i pažljivo procenite sve okolnosti pre nego što krenete u suočavanje sa potencijalnim izazovima, koji vam tokom ovog dana mogu biti dosta  stresni. Za grandiozne i spektakularne akcije svakako nije pogodan period, ali za održavanje postojeće priče na stabilnom nivou svakako jeste.

Devica

Nikako neće biti od koristi ako se rasplinete i preopteretite sebe, jer ma koliko sve precizno isplanirali  ipak ne zavisi sve od vas. ilo kakve inovacije i ljubavni eksperimenti nisu poželjni, manji verbalni nesporazumi uvek se mogu lako izgladiti.

Vaga

Smanjen obim obaveza očekuje Vage i ove srede. Fokusirajte se na završavnje započetih obaveza, bez forsiranja i rasplinjavanja na više strana.  Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, najbolje bi bilo da inicijativu prepustite drugoj strani.

Škorpija

Moguće da vam iskrsne nova poslovna ponuda, pa je savet da dobro razmislite i ukoliko je moguće odgovor odložite dok konačno ne izvagate sve argumente za i protiv. Nema razloga za žurbom. Konstelacija nebeskih tela nagoveštava veoma povoljnu klimu za uspešnu realizaciju raznih konkretnih poteza, a od Škorpija se očekuje da budu vrlo aktivne i uspešne.

Strelac

Dosta izazova i korekcija postojećih palniranih aktivnosti je pred tipičnim Strelčevima, gde se očekuje da budete spremni da promenite pristup problemu i pokušate da se prilagodite.  Bilo bi dobro da rešavanje aktuelnih ljubavnih problema prolongirate, ali to neće ići lako zbog insistiranja druge strane na konkretnim odgovorima.

Jarac

Povećan obim posla danas bi mogao da umori i najupornije Jarčeve, stoga je potrebno da se maksimalno dobro organizujete i tako racionalnije rasporedite energiju.  Potencijalne verbalne nesuglasice trebalo bi da pokušate da izgladite na što jednostavniji način, jer nema razloga za nezadovoljstvo.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama da se iskažu u praktično svim profesionalnim aktivnostima. Samo napred, imate puno toga da uradite. Posebnu pažnju obratite na ljubomoru ili zavist ljudi iz bliskog okruženja koji ne umeju da se raduju tuđoj sreći.

Ribe

Nemojte se plašiti da zasučete rukave i prihvatite na svoja pleća i najteže poslovne obaveze, samo je važno da se dovoljno dobro organizujete i podelite plan rada na sitnije etape. Bar jedno potencijalno iznenađenje mogli biste danas da očekujete na polju emotivno-ljubavnih relacija. Budite spremni da adekvatno odreagujete.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram