Dnevni horoskop za 13. 1: Ribama se smeši ogroman uspeh

dnevni horoskop
Foto: Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 13. januar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako energija neće biti sporna, očekuje vas ipak dosta naporan dan sa dosta papirologije, administrativnih začkoljica, a ni sa saradnicima i nadređenima neće ići baš glatko. Računajte i na koju prepreku tehničke prirode, kvar.

Ljubav: Sasvim drugačija slika očekuje vas na ljubavnom planu, gde se očekuje da budete aktivni jer vas očekuje dosta novih prilika za upoznavanje, pa eto prilike da uživate u makar dobrom flertu za početak.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Sa svojim obavezama vi u principu možete izaći na kraj, ali očekujte i prebacivanja i prenatrpavanja od strane nekih neažurnih saradnika.

Ljubav: Nema razloga da danas ne budete nežni pažljivi prema voljenoj osobi. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nema predaha kada su obaveze u pitanju kod Blizanaca. Bitno je da znate šta su vam prioriteti i svari privodite kraju bez većeg nerviranja.

Ljubav: Osim prilike za poneki lagani, usputni flert i neobavezno ćaskanje, danas uglavnom bez većih ljubavnih izazova.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Vrlo dobru komunikaciju i pozitivne dogovore mogu da očekuju Rakovi tokom ovog dana. Pozitivan pristup saradnicima stavlja vas u prvi plan.

Ljubav: Nemojte ni sebe ni dragu osobu opterećivati nebitnim detaljima i sitnicama, a pre svega sa nekim iz prošlosti. Promenite nešto u svom nastupu, budite malo kreativniji.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Nema većih prepreka na lavovskom putu ovog četvrtka. Trebalo bi da završite sve obaveze prema institucijama ukoliko ih ima zaostalih. Nemojte ništa odlagati kako biste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Budite aktivni, družite se i izlazite, očekuje vas dosta finih prilika kako za nova poznanstva, tako i stare simpatije.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Dosta naporan radni dan je pred Devicama, a ono što vam najviše može oduzeti vremena i živaca su papirologija i neke zaostale sitne obaveze iz prethodnog perioda.

Ljubav: Danas vam nervozu mogu stvoriti poslovne obaveze, pa ne bi bilo dobro da je prenosite na ljubavnu sferu. Mogli biste naići na nerazumevanje druge strane.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle pokrete.

Vaga

Posao: Mogli biste danas da očekujete malo više podrške od saradnika, što će vam dobro doći, jer će vas raznorazne informacije i komunikacija poprilično umoriti. Mogući su problemi tehničke prirode.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim izlaskom, odite na neko omiljeno mesto i uživajte u provodu. Pasiva nikako nije preporučljiva.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Dosta naporan dan je pred Škorpijama, koje bi mogle da budu danas na meti kritika nadređenih bez nekog bitnog razloga. Glavu gore, i izdignite se iznad ljubomornih i zlonamernih komentara.

Ljubav: Napravite balans između obaveza i ljubavne sfere, kako biste doveli u red postojeći partnerski odnos i izbegli ozbiljnija preispitivanja.

Zdravlje: Nervoza, moguća nesanica.

Strelac

Posao: Evo dana da i Strelčevi malo predahnu i opuste se, i deo obaveza prebace na ostali deo tima. Ipak, kontrolišite situaciju.

Ljubav: Ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje, imaćete finu priliku da u tome i uživate sa vrlo interesantnom osobom koju niste dugo videli.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Bitno je da ništa ne forsirate i ne stavljate sebe u prvi plan. Mogući su problemi tehničke prirode, pa ćete deo obaveza morati da prebacite za drugi dan.

Ljubav: Mogli biste danas više biti okrenuti nekim porodičnim varijantama druženja, okupljanja sa rođacima, što će vam svakako prijati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta dobre komunikacije posebno na polju od ranije sklopljenih dogovora je pred Vodolijama. Od vas se očekuje da punom parom krenete i u neke nove projekte.

Ljubav: Posvetite više pažnje i lepih trenutaka voljenoj osobi, obuzdajte nestrpljenje i ne donosite ishitrene odluke.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Odličan dan je pred Ribama, a posebno na finansijskom planu, gde biste mogli da očekujete određene materijalne satisfakcije za prethodno uložen rad i trud.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim poklončićem ili drugim finim znakom pažnje. Uživajte u obostranoj pažnji i razumevanju.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram