Dnevni horoskop za 12. april: Škorpije, otvorite srce za ljubavni preokret

dnevni horoskop
Foto: Steve Prezant / ImageSource / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 12. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Sa velikom mukom, ali nekako ipak uspešno privodite kraju radnu sedmicu. Većini Ovnova preko je potreban odmor.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. U svom tempu, ali sigurnijom varijantom realizuju poslovne ciljeve.

Ljubav: Gotovo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti, bez velikih neočekivanih iznenađenja. Proverite dostupnost osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Bićete i tokom ovog petka veoma aktivni kada je komunikacija u pitanju. Ipak povedite računa o brzini izgovorenih reči.

Ljubav: Prilično buran i promenljiv dan čeka vas na polju ljubavnih odnosa. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na slabiju cirkulaciju.

Rak

Posao: Ukoliko se tipični Rakovi budu prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda ih čeka vrlo dobar i prilično opušten radni dan.

Ljubav: Budite spremni da se suočite sa neraspoloženjem druge strane. Pokušajte da razumete i popravite kompletnu sivkastu atmosferu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osećaj umora, iscrpljenosti, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Potencijalno napetu i naelektrisanu radnu atmosferu na kraju sedmice Lavovi će najbolje ublažiti ukoliko se povuku iz prvih poslovnih redova.

Ljubav: Što se tiče sfere ljubavi, tu se nemojte povlačiti. Naprotiv, od vas druga strana očekuje da izađete sa nekim konkretnim predlogom za rešavanje problema.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Naročito je bitno upozorenje za Device koje već rade na paralelnim aktivnostima.

Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Problemi sa sitnim kostima mogu vam zadavati manje brige.

Vaga

Posao: Bilo bi veoma mudro da Vage tokom ovog radnog dana spuste loptu i što ležernije privedu kraju započete obaveze.

Ljubav: Opuštenu atmosferu na vašem ljubavnom nebu za veoma kratko vreme može poremetiti par interesantnih poziva i razgovora.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Ako ste raščistili najveće dileme u svojoj glavi, onda nema prepreka da danas stavite tačku na jedan nimalo lak poslovni ciklus.

Ljubav: Ovaj petak, makar u najavi, ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Ali preokreti su mogući, budite otvoreni u glavi i srcu za nova poznanstva.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strelce čeka lepa profesionalna satisfakcija, pod uslovom da su prethodnih dana bili fokusirani na najvažnije obaveze.

Ljubav: Fokus vam je potreban i tokom ovog petka na polju ljubavi. U suprotnom, oprečne vesti mogu vam zakomplikovati inače solidan dan.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Bilo bi dobro da razmislite o predlogu za nove poslovne projekte, ali ne brzajte sa konačnom odlukom.

Ljubav: Dosta razumevanja i podrške biće vam potrebno danas u sferi ljubavi od drage osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, na fin način zatražite pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Što ste uradili do sada, uradili ste. A poslednji radni dan u sedmici Vodolije bi trebalo da iskoriste za bavljenje okvirnim planovima za budući period.

Ljubav: Pojedine Vodolije nedavno je verovatno dobro uzdrmala nova mlađa simpatična osoba. Ovo je solidan dan da proverite neke važne detalje po tom pitanju.

Zdravlje: Proknontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Više poslovnih detalja danas neće ići na ruku tipičnim Ribama. Uprkos tome, solidni rezultati mogu doći ukoliko se udružite sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas malo šta dobijate, a mnogo više se očekuje da date. Nemojte biti škrti ako ste sigurni u osećanja drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram