Dnevni horoskop za 12. 8: Bik treba da povuče jedan važan potez u ljubavi

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 12. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Tipični Ovnovi bi veći deo dana mogli da provedu baveći se kućnim aktivnostima i odmaranju u porodičnom okruženju.

Ljubav: Povoljan je dan da sa dragom osobom uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti, po mogućstvu organizujete neki izlet ili šetnju.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Drugog dana vikenda imate veoma povoljnu klimu da sve organizujete onako kako vama najviše odgovara, u krugu bližnjih.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem, nema razloga da bilo šta menjate. Oni drugi bi trebalo da pokrenu neku konkretnu inicijativu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Ako ste sebi danas postavili više ciljeva, hrabro napred. Imate realne šanse da ih većinu ostvarite, samo se potrudite da ne raspete suviše energije.

Ljubav: Gotovo sve ljubavne kockice su na pravom mestu. Ostaje vam samo da uživate i ne kvarite lep doživljaj.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.


Rak

Posao: Rakove ove subote očekuje bavljenje uobičajenim aktivnostima u dobrom kućnom, porodičnom okruženju.

Ljubav: Iskoristite povoljan dan i posvetite dovoljno pažnje i razumevanja vašoj dragoj osobi koja će to znati da ceni. Uživajte.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Nije dan za forsiranje i velike poslovne poduhvate, ali za odmor i opuštanje svakako jeste, a to vam je i preko potrebno.

Ljubav: Prijalo bi vam da danas malo više vremena posvetite isključivo sebi i sopstvenim razmišljanjima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Po svoj prilici, očekuje vas jedan opušten i miran dan. Zato bi bilo dobro posvetiti se nekim manje zahtevnim fizičkim aktivnostima i rekreaciji. Potrebno vam je resetovanje.

Ljubav: Sjajan dan je za druženje i opuštanje u krugu prijatelja i dragih ljudi. Možda neka kućna poseta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dan i nije tako loš za uspešno obavljanje neophodnih, osnovnih obaveza. Ostatak svako posvetite odmoru i opuštanju u krugu porodice.

Ljubav: Solidan dan očekuje one Vage koje su zadovoljne postojećim stanjem na emotivnom planu. Slobodni bi mogli da pokrenu neku inicijativu za druženje.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Moguće je da dobijete novu poslovnu ponudu iz inostranstva – nešto što odavno priželjkujete.

Ljubav: Imaćete dobar prvi dan vikenda za poneku lepu i konkretnu akciju u sferi ljubavi. Možda najavite dragoj osobi neko putovanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ove subote Strelci bi mogli da natovare sebi dosta obaveza. Ostavite dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

Ljubav: Moguć je susret sa starom simpatijom ili osobom iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Dosta toga pozitivnog čeka da se pokrene na vašem profesionalnom planu. Danas su mogući i neki ozbiljniji razgovori o tom pitanju.

Ljubav: Ne bi bilo loše da danas inicijativu na ljubavnom planu prepustite dragoj osobi. Vi se potrudite da se malo više opustite.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Vodolijama neće izostati dosta obaveza ni prvog dana vikenda, posebno što ćete neke poteze ili razgovore morati dva puta da ponovite onima sa kojima blisko sarađujete.

Ljubav: Dobro raspoloženje, razumevanje i spas od napornog dana pronaćićete u društvu drage osobe. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe bi ove subote mogle da budu angažovane oko nekog hobija i odmore se od poslovnih aktivnosti. Uživajte, napunite baterije pozitivnom energijom.

Ljubav: Možete očekivati bar jednu lepu priliku makar za koketiranje, flert. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram