Dnevni horoskop za 12. 7: Bikovi će danas stupiti u kontakt sa osobom koja im je već duže vreme privlačna i zanimljiva

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Mogućnost dobijanja poslovne ponude. Ipak, dosta toga je nedorečeno i ne savetuje vam se da se zalećete po ovom pitanju. Ukoliko je moguće, prolongirajte odluku. Neko preko poslovnog segmenta pokazuje veliko interesovanje za vas.

BIK (22.4.- 21.5)

Bićete malo zbunjeni dešavanjima u poslovnom segmentu i moguće je da nećete odreagovati adekvatno ili u pravom trenutku. Dajte sebi više prostora za razmišljanje. Danas možete doći u kontakt sa osobom koja vam je već duže vreme privlačna i zanimljiva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Imate vrlo važan dogovor tokom današnjeg dana. Ako je moguće, ostavite ga za popodnevne sate, jer ćete tada jasnije i objektivnije razmišljati i funkcionisati. Nesporazum u odnosu sa voljenom osobom može biti brzo rešen.

RAK (22.6.– 22.7.)

Obavite sve pripreme, jer vas očekuju važni poslovni sastanci i kontakti tokom ovog dana. Proverite sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju. Zanos i pojačana potreba za romantikom i senzualnošću u odnosu sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)

Danas se neke sjajne poslovne mogućnosti otvaraju pred vama. Potrudite se samo da budete prilagodljiviji u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima. Dozvolite i drugima da povremeno progovore. Svesni ste da privlačite poglede suprotnog pola.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Osećate da nastupate sa više samopouzdanja nego ranije, vratila vam se i vaša sposobnost organizacije i analitičnost. Posvetićete se bitnim projektima i osobama na koje računate. Mogućnost izlaska sa prijateljima i vrlo verovatno – novo poznanstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Možete biti nesigurni po nekim poslovnim pitanjima i u nedoumici šta da uradite. Potražite pomoć ili savet od kolege ili prijatelja. Odnos sa emotivnim partnerom danas je prilično nedorečen i zbunjujuć po vas. Niste sigurni šta vam je činiti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Kako dan bude prolazio, imaćete sve bolji odnos sa nadređenima. Neki vaši predlozi ili način rada konačno su došli u žižu interesovanja. Danas ste spremni za flertovanje, koje umotavate u prijateljstvo, pa je druga strana u potpunosti zbunjena.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

U potpunosti ćete se „zakopati“ u obaveze i biti isključivo usmereni na kontakte sa saradnicima. Moguće je da ćete neke svoje planove staviti „na čekanje“. Verovatno je da ćete imati malo vremena za emotivnog partnera, ali i za svoje prijatelje.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Osećate jednim delom rasterećenje kada je poslovni segment u pitanju. Neke stvari su se pokrenule sa mrtve tačke i danas neuporedivo bolje funkcionišete. Uložite dodatne napore. U emotivnom segmentu – pokazaćete onu najlepšu stranu svoje ličnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vrlo podsticajan dan i dobra energija. Ipak, vodite računa da ne zaboravite na neke važne obaveze ili dogovore, jer će i to biti moguće. Neko vam daje jasne signale da želi da vam se približi. Vi se ustručavate, iz samo vama znanih razloga.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Danas vam se pruža dobra poslovna mogućnost. Što više budete razmišljali i što više budete tražili mane ovom dogovoru, sve više ćete biti nesigurni da li da prihvatite. Neki put treba rizikovati. Emotivno – bliskost sa voljenom osobom.

***

Bonus video: Horoskop i pomračenje Meseca