Dnevni horoskop za 12. 6: Škorpije previše kalkulišete u odnosu sa nekim ko vam je privlačan – opustite se

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Danas se usredsredite na obaveze, jer je moguće da ćete zbog brzih dešavanja u poslovnom segmentu otvoriti vrata nekim greškama. Dobar dan za ispravljanje propusta, najpre papiroloških. Čini vam se da je odnos sa partnerom postao suviše naporan u poslednje vreme.

BIK (22.4.- 21.5)

Ukoliko imate bitne dogovore sa potencijalnim saradnicima, ovo će proći bez većih teškoća. Proverite da li ste poneli sve papire, ako morate da završite neki administrativni posao. Nalazite sigurnost i mir u naručju voljene osobe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Rastrgnuti ste obavezama i činiće vam se da nikako ne uspevate da uhvatite korak sa dešavanjima. Bolje ćete funkcionisati u popodnevnim satima, kada se neke stvari slegnu. Previše razmišljate, a premalo delujete kada je u pitanju simpatija.

RAK (22.6.– 22.7.)

Nemojte se mnogo uplitati u velika planiranja, jer ćete verovatno uspeti da ostvarite samo deo njih. Dosta sastančenja, komunikacije, susreta sa poslovnim saradnicima. Moguć je samo kratak susret sa voljenom osobom. Ipak, komunikacija stoji.

LAV (23.7.- 22.8.)

Danas se ne uplićite u veće novčane transakcije, pogotovo ako se nadate da ćete na brzinu zaraditi. Ako ugovarate novi posao – obratite pažnju na sitne detalje. Dan nepovoljan za pozajmice ili kredite. Voljena osoba se ponaša kritizerski i sitničavo prema vama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Mogući su nesporazumi u odnosu sa kolegama i to prouzrokovani žurbom i presijom. Savetuje vam se da dva puta razmislite pre nego što donesete iole bitniju odluku. Ako je potrebno, potražite savet iskusnijih. Promenljivo raspoloženje sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Čini vam se da je neko suviše slatkorečiv, da vas previše ubeđuje i odmah ćete biti na oprezu. Iako su vaši instinkti dosta dobri, ipak saslušajte realno koliko je ponuda korektna, ali postavite i svoje uslove. Sumnja u postupke ili ponašanja voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Danas vam izmiču rešenja ili dogovori. Ne uspevate da se uskladite sa onima sa kojima želite da se poslovno povežete. Neke situacije biste voleli da požurite, ali bezuspešno. Previše kalkulišete u odnosu sa nekim ko vam je privlačan. Opustite se.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Dosta obaveza stoji pred vama i prosto niste sigurni da li ćete uspeti da sve završite na vreme. Neko vam može ponuditi pomoć, ali će vam više smetati nego biti od koristi. Mogućnost za pokretanje komunikacije sa osobom koja vam je bitna.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Osećaj da nećete moći da postignete ono što ste dobili u zadatak je pogrešan. Naći ćete snagu kada vam bude bila najpotrebnija. Iako se trudite, danas je komunikacija sa saradnicima loša. Emotivnom partneru posvećujete premalo vremena i pažnje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Danas ste nervozniji nego inače i bilo bi baš lepo da se sklonite od onih koji vam dodatno podstiču negativna raspoloženja. Ako budete gubili vreme na raspravu, nećete završiti ono što imate od posla. Budite taktičniji u odnosu sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Danas pokušajte da se oslonite ili na sebe, ili na one osobe koje su do sada uvek bile vaša podrška. Dosta toga izgleda nejasno i moguće je da ćete u kontaktu sa saradnicima napraviti i neke ozbiljnije greške. Ljubomora i nesigurnost su prisutni.

***

Bonus video: Horoskop i pomračenje Meseca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram