Dnevni horoskop za 12. 6: Ovan se oseća kao da ne može dalje

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 11. jun 2020.

Ovan

Lako gubite strpljenje, ali brzo uspevate da uspostavite kontrolu nad sobom. Čini vam se da je ljubav oslabila i da ne možete dalje.

Bik

Nalazite se u periodu kada morate da napravite više kompromisa negao inače. Vaš zadatak je da zanemarite udobnost i stabilnost, ali i da menjate sebe i svoje navike.

Blizanci

Kako biste se oslobodili pritisaka sanjarite na dnevnom nivou. Ovo i nije tako loša vežba za opuštanje samo pripazite da ne preterate.

Rak

Kada ste nezadovoljni, svi su vam krivi. Morate da prihavatite nekada odgovornost za sopstveno ponašanje.

Lav

Previše ste ponosni da priznate grešku, zbog čega trpite na poslu. Potrebno da izbrusite malo ego i spustite se na zemlju.

Devica

Očekuje vas povratak nekog starog prijatelja sa kojim niste dovršili sve priče. Sačekajte da čujete šta ima da kaže, pa tek onda odlučite.

Vaga

Još uvek sagorevate na svakodnevnom nivou i to značajno utiče na vaše telo. Pripazite se dobro, moguć je pad imuniteta.

Škorpija

Imate odličnu ideju za neki posao sa strane, ali vam fali pomoć i novac. Ne zalećite se odmah, već malo bolje razradite strategiju.

Strelac

Nemojte lako odustajati od ljubavi, ma koliko razočarani bili. Ovo je pravi momenat da ogolite sebe i pokažete najiskrenija osećanja.

Jarac

Nikako da odustanete od svojih rigidnih pravila i zbog toga imate problema u ljubavi. promenite pristup i očekivanja.

Vodolija

Već ste uveliko shvatili da ništa ne može da se menja brzo, pa sad tražite neka druga rešenja koja će biti prihvatljiva vama i vašem partneru/partnerki. Osećanja i doživljaji istih vam nisu isti.

Ribe

Svesni ste da ste popustljivi, ali sada ne možete da dopustite da se sa vama drugi igraju. Budite odlučniji pri postavljanju nekih svojih zahteva.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram