Dnevni horoskop za 12. 5: Vodolije u borbi razuma i osećanja

Dnevni horoskop
Foto: Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Planeta komunikacije vam danas pojačava vaše verbalne veštine, pa svima odgovarate brzo i odsečno. Konačno se smiruje situacija na poslu.

Bik

Vaša sigurnost i stabilnost su vam najbitnije, pa se bavite samo stvarima koje vas vode do ovog stanja. Imate pojačanu želju da trošite novac.

Blizanci

Danas ulazite u period kada nećete prestati da pričate. Potrebno vam je da ispraznite misli, ali i dušu.

Rak

Razne ideje imate, ali najviše one koje su teško ostvarive. Neke stare ljubavi vas nisu zaboravile.

Lav

Potrebno vam je malo više vremena da biste razmislili kako da unapredite posao. Samostalno razvijajte ideje, ne čekajte druge.

Devica

Spremni ste da pregovarate i razgovarate, samo ukoliko to ima neku racionalnu notu. Smeta vam idealizam i maštanje u nedogled.

Vaga

Lakše rešavate sve probleme i spremni se na neka odricanja. Stižu povoljne vesti, pripremite se.

Škorpija

Potrebno vam je da trošite novac bez razmišljanja i ustezanja. Priuštite nešto sebi što će vam momentalno vratiti osmeh na lice.

Strelac

Opet se otvaraju teme koje su vezane za ljubavne odnose, pa ako ste u emotivnoj vezi, birajte reči pažljivo. Druga strana želi svim silama da vam se dopadne.

Jarac

Otežano pričate o svojim strahovima i imate milion misli koje vas sprečavaju da se suočite sa realnim stanjem u kojem ste. Želite da izbegnete bol.

Vodolija

Večita borba između racija i emocija danas isplivava na površinu. Moraćete da zauzdate sebičnu potrebu zbog koje radite sve ono što vama odgovara, a drugima smeta.

Ribe

Razmišljate o preuređenju ličnog prostora i doma. Imaćete sitne radove i ulaganja, a premalo prostora da uradite sve kako ste zamislili.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram