Dnevni horoskop za 12. 4: Neočekivan poziv za Ribe

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Europa Corp Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za 12. april 2021.

OVAN

Posao: Približno istim, a možda i još jačim tempom većina Ovnova trebalo bi da započne novu radnu sedmicu,  sa pomalo nestrpljivom željom da preuzme apsolutno lidersku ulogu, piše Astroputnik.

Ljubav: Dan kakav se samo poželeti može za bezmalo sve pozitivne aktivnosti u sferi ljubavnih dešavanja. Povedite računa o rasipanju pažnje i energije na više strana.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Dosta izazova na samom startu ove sedmice mogu očekivati Bikovi na poslovnom planu. Uz dobru organizaciju i radom po prioritetima, sve možete stići bez većeg nerviranja.

Ljubav: Sve vaše današnje aktivnosti na polju emotivno – ljubavnih relacija, biće u senci vidno izraženog (ne)opravdanog nezadovoljstva drage osobe.

Zdravlje: Napetost, stres.

BLIZANCI

Posao: Početak radne sedmice tipični Blizanci dočekuju sa dobrom energijom i izraženom motivacijom u pristupu profesionalnim obavezama.  Samo napred.

Ljubav: Odvojite dovoljno vremena i za dešavanja u sferi ljubavi. Tipičnim predstavnicima ovog znaka danas bi mogao da se dogodi iznenađujuće pozitivan scenario.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

RAK

Posao: Nije loš radni dan za najtipičnije predstavnike Rakova, prvenstveno one koji se budu pridržavali plana i bavili se najvažnijim profesionalnim zadacima pre svega. Nemojte žuriti.

Ljubav: Nemojte zanemariti sitnice i obećanja koja ste dali voljenoj osobi, zančiće mnogo taj fini gest u znak pažnje.

Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Osobe rođene u astrološkom znaku Lava, imaće danas odlične uslove za profesionalni napredak, pa se očekuje da se maksimalno posvetite cilju uz ono neizostavno nametanje sopstvenih stavova.

Ljubav: Okrenite se budućnosti i prepustite inicijativu drugoj strani, nije povoljan trenutak za traženje nekih sitnih odgovora i detaljisanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Vrlo dobra astrološka klima, daje Devicama dobru osnovu da tokom ovog dana sprovedu svoje zamisli u delo, i tako sve bitne detalje zadrže pod kontrolom.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju emotivno – ljubavnih odnosa, danas nije realno očekivati krupnije pomake u odnosu na stanje iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Osobe rođene u astrološkom znaku Vage valjalo bi maksimalno da iskoriste ovaj dan, kako bi što bolje prezentovali  neku od novih ideja ili poslovnih projekata.

Ljubav: Povoljne su okolnosti za fine razgovore i eventualno koketiranje, ali bez velikih očekivanja, što će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Potencijalno ubrzavanje realizacije već dogovorenih planova, najtipičnije Škorpije trebalo bi da dočekaju spremne i iskoriste maksimalno nadolazeći pozitivni profesionalni talas za bitniji napredak.

Ljubav: Nekim ličnim propustima  danas biste mogli dodatno zakomplikovati aktuelnu situaciju.

Zdravlje: Osim povremene napetosti nema značajnijih upozorenja.

STRELAC

Posao: Užurbanost bi mogla da prati većinu Strelčeva praktično celog dana. Obratite pažnju na sitne izmene plana i nekih već postignutih dogovora, da kasnije ne bude većih komplikacija.

Ljubav: Već postojeće relacije u ljubavnom životu danas bi mogle da se dodatno zategnu, malo vašom ali malo i zaslugom druge strane.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

JARAC

Posao: Dan za podvlačenje crte i makar najavu manjeg zaokreta na polju profesionalnih dešavanja, mogao bi se naći pred najtipičnijim predstavnicima Jarčeva ovog ponedeljka. Pokušajte da izbegnete ishitrene odluke.

Ljubav: Fokusirajte se pre svega na prilagođavanje voljenoj osobi samo tako ćete osigurati stabilan i kvalitetan odnos.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VODOLIJA

Posao: Motivacija i radni elan danas su na pristojnom nivou kod Vodolija, ali manje probleme u realizaciji poslovnih ciljeva mogli bi vam doneti potencijalni manji nesporazumi sa nadređenim osobama.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva biće i danas, samo što bi vaša pažnja i energija  mogli biti usmereni na drugu stranu.

Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Poželjno je da budete oprezni na startu ove radne sedmice, prvenstveno prilikom dogovaranja i prihvatanja novih profesionalnih obaveza. Ne preuzimajte na sebe prevelik teret.

Ljubav: Neočekivani poziv, ili susret sa simpatijom iz prošlosti mogao bi da vam u velikoj meri uzburka ceo ljubavni dan.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

 
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram