Dnevni horoskop za 12.4: Lavovi suočite se sa problemima

Nina Dobrev, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 12. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Ovna, danas bi trebalo da nastave gde su juče stali na polju posla. Preduzimljivo, i bez okolišanja prema postavljenim ciljevima.

Ljubav: Promena plana u odnosu na sve ono što ste planirali u sferi ljubavi, najverovatnije vas očekuje tokom ovog utorka.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Nema bitnijih promena na polju profesionalnih delatnosti. Većinu Bikova danas očekuju vrlo slične poslovne okolnosti kao i juče.

Ljubav: Lepe stvari i bar jedno prijatno iznenađenje na polju ljubavnih relacija danas možete očekivati 0d osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, virusnih infekcija.

Blizanci

Posao: Blizance danas očekuje prilično veliki obim profesionalnih obaveza, uz moguću pojavu neočekivanih dodatnih zadataka.

Ljubav: Ako ste zadovoljni situacijom na polju ljubavnih relacija, danas nema razloga da se bilo šta bitno poremeti. Provedite što više vremena sa dragom osobom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Ukoliko budete u svom ritmu, polako, bez žurbe, onda većina Rakova tokom ovog radnog dana, ne mora da strepi od neprijatnih iznenađenja u sferi posla.

Ljubav: Najverovatnije ne veliko, ali jedno iznenađenje možete očekivati tokom ovog utorka na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Obratite pažnju na slabiju cirkulaciju u perifernim delovima tela.

Lav

Posao: Ne žurite i ne insistirajte ni na čemu, jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku pokvarite nešto oko čega ste se dugo trudili.

Ljubav: Jedna važna stvar u sferi ljubavi već duži period vam kvari planove. Evo dana kada bi mogli da se konačno suočite i uhvatite u koštac sa pomenutom problematičnom činjenicom.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Veći deo ovog radnog dana, ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog. Device bi valjalo da obrate pažnju na formalnosti, i zvaničnu papirologiju.

Ljubav: Nezvanično imate solidnu situaciju na ljubavnom planu. U suštini, dosta toga skriveno od očiju javnosti odvija se u sferi privatnog života.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Evo jednog radnog dana da tipične Vage malo relaksiranije, bez mnogo upinjanja i forsiranja, ostvare najvažnije poslovne ciljeve na zadovoljavajući način.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu je sve prilično zategnuto sa obe strane. Dajte svoj doprinos, kako bi makar malo relaksirali napetu situaciju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Ornije nego inače Škorpije mogu započeti drugi radni dan u sedmici. Ipak, očekuje vas pojačan obim posla, što vam može oduzeti dosta energije i strpljenja.

Ljubav: Danas vam jedan novi intrigantni susret, može preokrenuti tokove emocija. Prijaće vam to uzbuđenje.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Strelac

Posao: Sporost u ostvarenju planova, problemi u dogovorima, teškoća po pitanju bitnih papiroloških pitanja vas očekuju tokom ovog dana.

Ljubav: Slobodni Strelčevi, pred vama su primamljivi izazovi, uživanja koja vas mame da im se prepustite. Nemojte da se mnogo nećkate.

Zdravlje: Čuvajte se virusa i prehlada.

Jarac

Posao: Povećan obim posla je pred vama, ali uspevate sve da završite. I dalje ste u dobroj poziciji za razne pregovore i kontakte sa inostranstvom.

Ljubav: Ako ste zadovoljni situacijom na polju ljubavnih reakcija, danas nema razloga da se bilo šta bitno poremeti. Provedite što više vremena sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije će danas najverovatnije morati malo da prikoče, pre svega zbog formalnosti koje je neophodno ispoštovati.

Ljubav: Potrudite se da pojednostavite komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Sada je trenutak da ispravljate, popravljate stvari i odnose, ali i da otvarate prostor za nove dogovore i nove priče.

Ljubav: Nešto više preduzimljivosti ne bi vam škodilo na polju ljubavnih odnosa, pre svega kada je u pitanju realizacija datih obećanja dragoj osobi, piše Astroputnik.

Zdravlje: Pad energije.

***

Bonus video: Hrana i zagađen vazduh-kako očistiti organizam

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram