Dnevni horoskop za 12.12: Turbulentan početak nedelje za Ribe

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovan

Posao: Komunikacija sa nadređenima, kolegama, saradnicima biće za vas prenaporna i spora od samog starta, što će vas kočiti i nervirati maksimalno.

Ljubav: Kontra ritam će vas pratiti i na polju ljubavnih relacija. Vi ste raspoloženi, draga osoba nije, vi biste nešto na jedan, a druga strana na suprotan način…

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Početak sedmice vam neće izgledati kako ste planirali, ali put ka pozitivnom rešenju će vas dodatno motivisati.

Ljubav: Rasprave mogu biti dosta neočekivane i impulsivne, vi ćete imati utisak da je nerazumno ponašanje voljene osobe krivo za sve, dok će druga strana smatrati da vi pokušavate da nametnete svoju volju i da potencirate na tome da ste uvek u pravu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Ulazite u fazu koja može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Samo napred.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Poslovni segment je aktiviran i očekujte u ovoj sedmici mnogobrojna dešavanja i vaše veliko angažovanje koje će vam doneti i zaslužene rezultate.

Ljubav: Slobodni Rakovi, poslovni segment sada može postati vrlo zanimljivo mesto za mnogobrojna dešavanja i interesantne kontakte sa suprotnim polom.

Zdravlje: Pad energije, iscrpljenost.

Lav

Posao: Početak sedmice vam može doneti nemir zbog zaostataka sa obavezama, imaćete malo vremena da ih rešite i dovedete stanje na zadovoljavajuću poziciju.

Ljubav: Komunikacija i osećanja su kod zauzetih Lavova na ispitu. Koliko imate problem sa partnerom, toliko imate i sami sa sobom, mnogi od vas uopšte ne znaju niti šta osećaju niti šta žele.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba, zglobova.

Devica

Posao: Ovu sedmicu treba da što više iskoristite, jer možete postići i više od onog što tražite ili očekujete. Prionite na posao, dobro zasucite rukave i bićete zadovoljni.

Ljubav: Slobodne Device, postoje velika šansa da se odnos iz prošlosti sada obnovi i krene korektnim i stabilnim pravcem.

Zdravlje: Nervoza se može reflektovati kroz probleme sa spavanjem.

Vaga

Posao: Početak sedmice Vagama donosi preopterećenost obavezama i posla preko glave, pa će mnogi predstavnici ovog znaka možda zaginuti do kasno na poslu.

Ljubav: I vi i partner pokazujete znake sumnjičavosti i nepoverenja, trba pratiti i analizirati svaki postupak druge strane.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Ova je sedmica bolja nego prethodne kada je poslovni segment u pitanju. Očekuje vas manji obim posla, i uspećete na najbolji način da se organizujete i sve planirano odradite.

Ljubav: Potencijalnu nervozu ne prebacujte na drugu stranu, budite strpljivi i pažljivo saslušajte šta vam draga osoba govori.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, moguća povišena temperatura.

Strelac

Posao: Opuštenija radna sedmica je pred Strelčevima u odnosu na prethodnu. Od vas će se zahtevati pedantnost, posvećenost onome što radite i veliki nivo profesionalnosti, što ćete vi naravno moći da ispunite.

Ljubav: Okupiranost poslovnim obavezama, nekako će u senku staviti vašu dragu osobu, što bi moglo da dovede do nesporazuma i tenzija izazvanim sitnicama.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Pokušajte tokom ovog dana da izbegnete verbalne nesuglasice sa bližim poslovnim saradnicima, i posvetite se prioritetnim zadacima.

Ljubav: Ukoliko želite bolje odnose sa partnerom, sada je vreme da priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara. Iskoristite ovaj povoljan period na najbolji mogući način.

Zdravlje: Stres izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Budite efikasni i poradite na organizaciji, nije mudro rasplinuti se na više strana. Korak po korak i stižete sve da završite onako kako ste i zamislili.

Ljubav: Trebalo bi da se potrudite da malo smanjite nervozu i da se više usmerite na kvalitetnu komunikaciju sa partnerom.

Zdravlje: Iscrpljenost, fizički umor.

Ribe

Posao: Dosta turbulencija možete da očekujete na poslovnom planu ovog ponedeljka kao najavu mogućih promena. Neke situacije možda nećete stići da ispratite jer će se odvijati velikom brzinom.

Ljubav: Naporno može biti i na ljubavnom planu. Teško će vam biti da se pronađete, razumete, sporazumete jedno sa drugim.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram