Dnevni horoskop za 12.11: Pred Blizancima uspešan dan

Foto: Credit line: Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 12. novembar 2022.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda dolazi kao poručen za Ovnove da se pre svega odmore i napune baterije za naredne obaveze. Prijala bi vam fizička aktivnost, neki vid rekreacije.

Ljubav: Naizgled relaksiran dan u sferi ljubavi, lako se može pretvoriti u malu oluju sa dosta iznenađenja, kako onih prijatnih, tako i bar jednim  sa neprijatnim epilogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: U najavi klime i potencijalnih poslovnih dešavanja za ovu subotu, kod većine Bikova za očekivati je da bude sve pod vašom kontrolom.

Ljubav: Bezmalo preslikan dan u odnosu na prethodni, na polju ljubavnih odnosa. Mada nije isključeno da se suočite sa nekim problemom iz prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nije loš da osobe rođene u znaku Blizanaca  svoj fokus usmere na kontakte i razgovore sa osobama iz neposrednog okruženja.

Ljubav: Praktično sve što vam padne na pamet u sferi ljubavi, danas možete sa velikom lakoćom sprovesti u delo. Od vas zavisi.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Rak

Posao: Fizička energija negde oko proseka, ali raspoloženje ispod toga, osnovni su razlozi da Rakovi danas praktično sve rade prilično bezvoljno.

Ljubav: Nezavisno od vaših očekivanja danas vas na polju ljubavnih relacija čeka suočavanje sa vidnim nezadovoljstvom druge strane.

Zdravlje: Nervoza, mogući su manji problemi sa varenjem.

Lav

Posao: Pred Lavovima se nalazi solidan dan za posao, ali i nešto lošija klima na polju komunikacije i organizacije saradnje.

Ljubav: Ovo nije loš dan da pokrenete inicijativu za rešavanje manjih nesporazuma u sferi ljubavi, pre svega onih nastalih u bliskoj prošlosti.

Zdravlje: Obratite pažnju na povišen nivo stresa, napetosti i nervoze.

Devica

Posao: Device tokom ove subote mogu imati širom otvorena vrata za rešavanje svih zaostalih poslova, koji su potencijalna kočnica za buduće aktivnosti.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja okolnosti vam danas nisu naklonjene za mnogo kombinacija i analiziranja ponašanja druge strane.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Vaga

Posao: Praktično ništa konkretno novo na poslovnom planu Vaga nije realno očekivati tokom ovog dana. Eventualno proverite još jednom već urađeno.

Ljubav: Vrlo dobre okolnosti na vašem ljubavnom horizontu daće dodatni motiv svima koji imaju jasan plan i već određene prioritete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Još jedan u nizu dana sa brojnim obavezama očekuje većinu Škorpija. Uz dobru organizaciju, ali i minimalnu pomoć sve možete postići na vreme.

Ljubav: Svašta se danas mota po vašoj glavi kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Logično je da nešto novo predložite dragoj osobi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Prvog dan vikenda većina Strelčeva trebalo bi da bude vrlo raspoložena za rekreativne aktivnosti. Nemojte ipak preterivati.

Ljubav: Fine, lagane priče, flert i eventualno poneka opuštena akcija bez velikih pretenzija, vrlo su realni vaši današnji dometu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Jarac

Posao: Nije baš najpovoljniji dan za forsiranje fizičkih aktivnosti. Manje prepreka biće na polju organizacije i komunikacije i sve ćete rešiti.

Ljubav: Nije nerealno očekivati da vas prijatno iznenadi neka mlađa simpatična osoba.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Vodolija

Posao: Neće biti mudro da tokom ove subote forsirate promene već postavljenih kriterijuma. Ne radite ništa na svoju ruku.

Ljubav: Originalne ideje i neočekivani potezi danas vam mogu doneti više pozitivnih reakcija kod druge strane.  Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Solidne okolnosti koje će vas pratiti tokom ovog dana, najbolje možete iskoristiti ukoliko akcenat stavite na pridržavanje već postojećih, proverenih metoda.

Ljubav: Ova subota donosi nekoliko potencijalnih izazovnih situacija u sferi ljubavi, pre svega da razmislite i povučete neki potez netipičan za svoju prirodu.

Zdravlje: Moguća nesanica, prenosi Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram