Dnevni horoskop za 12.10: Device težite kompromisu

Kortni i Travis
Kortni i Travis, Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 12.10.2021 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Radite na tome da radno okruženje prilagodite svom ritmu koji bi trebao da bude mirniji, manje agresivan ali ništa manje zahtevan. Zauzmite liderski stav.

Ljubav: Morate staviti neke stvari na čekanje u svojoj glavi, i ponašati se u skladu sa situacijom i ne insistirati isključivo na svojim stavovima.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora nego inače, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Tipične Bikove očekuje radni dan gde bi moglo biti novih poslovnih dogovora i projekata. Samo napred.

Ljubav: Imate i vi druga strana dovoljno resursa da radite na odnosu i unapredite ga, u skladu sa vašim potrebama i očekivanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Neki od vas će dobiti zanimljive ponude, neki će ostvariti vrlo značajne kontakte koji ih vode u sigurniju poslovnu budućnost. U svakom slučaju očekuje vas vrlo zanimljiv radni dan.

Ljubav: Oni Blizanci koji su u emotivnim vezama mogu funkcionisati savršeno, ali samo ako svesno izbegavate bilo kakvu mogućnost za raspravu.

Zdravlje: Ruke, rameni deo mogao bi biti osetljiviji nego inače.

Rak

Posao: Dosta papirologije, dokumentacije i zaostalih nekih obaveza očekuje vas danas. Pokušajte da zbog toga nervozu ne prenesete na saradnike.

Ljubav: Imaćete utisak da taman prevaziđete jedan problem, kad eto novog, spremnog da ga naravno vi rešavate.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Lav

Posao: Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, ili papirološka pitanja.

Ljubav: Nema naznake nekih spektakularnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu. Trebalo bi da je sve mirno i stabilno.

Zdravlje: Osetljivost stomaka, želuca pre svega.

Devica

Posao: Samo je potrebno da budete stabilni, da ne donosite odluke na brzinu i da dobro razmislite o svakom svom potezu i rezultati svakako neće izostati.

Ljubav: Pokušajte da eventualne nesuglasice rešavate kompromisnim rešenjima, ma koliko vam to teško padalo.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Vaga

Posao: Vagama ovaj dan može doneti pohvalu za uloženi rad i trud, a neki od vas sada mogu i napredovati ili ostvariti značajne poslovne saradnje.

Ljubav: Ukoliko uspete da se iskontrolišete i na diplomatski način prezentujete dragoj osobi problematiku, sve će proći bezbolno.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Čak i u trenucima kada ste najviše posvećeni poslu i obavezama, imaćete greške– neki put ćete vi biti krivi, ali biće i situacija u kojima vas drugi sputavaju i sapliću.

Ljubav: Postoji mogućnost da ste u fazi kada debelo preuveličavate sve što se dešava, pa bi bilo dobro da ne iznosite neke optužbe pre nego što se zaista ne uverite.

Zdravlje: Eliminišite stres i negativnu nakupljenu energiju, budite fizički aktivniji.

Strelac

Posao: Strelčevi su na dobrom putu da svojim vrednim radom i zalaganjem počnu otvarati jedno novo poglavlje u svom profesionalnom radu.

Ljubav: Svaka sitnica vam može smetati, iako ćete se truditi da ne besnite i ne uvlačite dragu osobu u neke veće rasprave.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Imate mogućnost za bitan kontakt, ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta.

Ljubav: Ukoliko ste imali problema u prethodnom periodu, definitivno je vreme da stavite tačku na njih, i da pokažete veću inicijativu da sve rešite.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Mogu vam se otvoriti šanse za napredovanje, za jačanje finansijskog segmenta, a neki od vas će dobiti priliku koja se vezuje za inostranstvo.

Ljubav: Veći deo dana ljubav je u drugom planu, potrudite se da ne bude takav i ostatak.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: I ovaj dan Ribama donosi nove poslovne mogućnosti i rešenja nekih situacija od ranije započetih.

Ljubav: Uz malo više truda i razumevanja sve se prepreke mogu veoma lako prevazići, posebno one na polju komunikacije.

Zdravlje: Osim fizičkog umora, nema značajnijih upozorenja.

***

Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram