Dnevni horoskop za 12.1: Rak da ne donosi brzoplete odluke

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 12. januar 2021. godine.

Ovan

Manje zbog subjektivnih razloga, mnogo više zbog objektivnih okolnosti, Ovnovi bi ovog dana mogli da se suoče sa izvesnim usporavanjem započetih zadataka. Budite strpljivi, nekada na neke stvari ne možemo uticati. Ukoliko postoji dileme u vezi nejasnih ali ipak dovoljno intrigantnih vibracija koje stižu od simpatične osobe iz bliskih krugova na polju posla, evo prilike da to konačno proverite.

Bik

Veoma visok nivo radne energije i voljnog momenta odlična su osnova za pojačano angažovanje na poslovnom planu, bilo da je reč o efikasnoj realizaciji već postojećih obaveza, ili da su u pitanju početni koraci novih profesionalnih ideja i projekata. Korak po korak, uz onu neophodnu kontrolu ključnih parametara, Bikovi imaju velike izglede da postave stabilan temelj za novu ljubavnu priču, ili da već postojeće partnerske odnose podignu na vidljivo viši kvalitativni nivo, na obostrano zadovoljstvo.

Blizanci

Posebnu pažnju obratite na poštovanje datuma i rokova, papirologiju i sve one sitnice bez kojih ni najlepše ideje ne dožive primenu. Mnogo formalnosti i detalja koji se zasnivaju na klasici i tradiciji, pratiće Blizance tokom ove utorka u sferi ljubavi, što vam nikako neće odgovarati i pomoći da se opustite.

Rak

Što zbog subjektivnih motiva, što zbog objektivnih pratećih okolnosti, većina pripadnika ovog sazvežđa fokusiraće svoju fizičku i mentalnu energiju na odgovorno i profesionalno obavljanje primarnih poslovnih zadataka, bez nekih većih prepreka na tom putu. Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka.

Lav

Brojne prepreke moguće su danas pred tipičnim Lavovima, kako one vama poznate tako i  neke sasvim nove, pa je savet da poradite na dobroj  taktici. Za nova poznanstva i finu priču nema nikakvih prepreka, samo bez onih uobičajenih i često nesvesnih megalomanskih lavovskih očekivanja, piše Astroputnik.

Devica

Device bi trebalo da prati stabilan i kontinuiran priliv radne energije, pa se mogu čak očekivati i angažovanja na nekom sekundarnom planu poslovnih aktivnosti. Ukoliko niste zadovoljni aktuelnom situacijom na polju emotivno – ljubavnim relacija, nemojte previše pasivno čekati povoljniji period.

Vaga

Sasvim solidan dan je pred Vagama da bez problema završe sa započetim aktivnostima, kojih će biti u nešto manjem obimu. Relativno miran tempo bez većih oscilacija očekuje vas danas na ljubavnom planu.

Škorpija

Veliki broj pripadnika ovog zodijačnog sazvežđa već je dobrano angažovan na više strana raznih profesionalnih delatnosti, i do granica izdržljivosti napreže sve energetske resurse kako bi valjano obavila sve prihvaćene zadatke. Tako će biti i ovog utorka. Povoljan je dan ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje jer vas očekuje vrlo zanimljivo poznanstvo. Dajte svoj doprinos i budite aktivni, možda se iza svega krije i nešto više.

Strelac

Pred većinom predstavnika ovog znaka osnovni zadatak biće da modifikuju prilaz i odnos prema poslu, u suprotnom na pomolu su brojne komplikacije, koje najverovatnije neće sprečiti, ali će svakako usporiti realizaciju postavljenih ciljeva. Postojeća ljubavna situacija zahtevaće ozbiljniju analizu vašeg ponašanja ali i želja druge strane, a pažnja tipičnih Strelčeva mogla bi danas da bude usmerena na potpuno drugu stranu.

Jarac

Osećaj uspešnosti zbog konkretnih profesionalnih zadataka urađenih valjano, i to na najbolji mogući način, trebalo bi da bude realno ostvarljiv za predstavnike ovog znaka, uz doduše maksimalno angažovanje svih raspoloživih snaga. U sferi ljubavi mogli bi da budete još prijatnije iznenađeni, bez obzira na to koliko se lično angažovali. Uživajte.

Vodolija

Pun radni gas i dobro rasploženje pratiće Vodolije ovog utorka. Neke sjajne  ideje mogle bi da zažive i pokrenu se na vaše veliko zadovoljstvo.Bar jedno prijatno možete očekivati od neke stare simpatije ili osobe koju dugo niste videli. Uživajte.

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku trebalo bi da imaju sasvim dovoljno energije za praktično sve profesionalne ciljeve koje postave pred sebe, ali na drugoj strani mogu imati problem sa koncentracijom, pa ne bi bilo loše da pravite manje pauze. Stavljanje tačke na prethodno nedefinisane priče na polju emotivno – ljubavnih relacija, i o što jasniji fokus ka onome ša želite u budućnosti trebalo bi da vam budu prioritetna razmišljanja ukoliko želite da se stvari pokrenu u pozitivnom smeru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram