Dnevni horoskop za 11. decembar: Device, neka vaš ljubavni eksperiment počne

Foto: Dave Kotinsky / Getty images / Profimedia

Zvezde imaju novu postavku.

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 11. decembar 2023. na polju posla, ljubavi i zdravlja, piše astroputnik.com.

Ovan

Posao: Strpljivost i razumevanje prema onim saradnicima koji nisu u mogućnosti da isprate vaš siloviti tempo, mogli bi kasnije da vam donesu određene benefite, ali i ličnu satisfakciju.

Ljubav: Iznenadna pojava nove simpatične osobe na vašem ljubavnom radaru, mogla bi da vas navede na razmišljanje i baci u dilemu šta činiti.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Uradite sve što je do vas, podelite poslovne obaveze u etape, i time ćete izbeći preterano rasipanje energije na više strana, kao i zaostatak u izvršavanju zacrtanih poslovnih ciljeva.

Ljubav: Pokažite strpljivost i toleranciju, ukoliko dođete u situaciju da morate da objašnjavate neke stvari dragoj osobi.

Zdravlje: Opterećenje čula vida i sluha.

Blizanci

Posao: Iznenadna poslovna ponuda mogla bi da danas da okupira vašu pažnju. Razloga za brigu nema, ukoliko dobro razmotrite sve ponuđene opcije.

Ljubav: Potrudite se da vas talas jakih osećanja previše ne ponese, i navede na pogrešne i brzoplete zaključke.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Rak

Posao: Bilo da je reč o povećanom obimu profesionalnih obaveza, ili da su u pitanju neki zaostali poslovi iz prethodnog perioda, Rakovima će sve ići od ruke.

Ljubav: Relativno miran dan, bez tendencija za nekom konkretnom i direktnom ljubavnom akcijom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ne nervirajte se ukoliko stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite fleksibilni i spremni da uhvatite korak sa mnogobrojnim dešavanjima.

Ljubav: Trebalo bi izbegavati dvosmislene izjave, mogli biste kod drage osobe izazvati bespotrebne ljubomorne scene.

Zdravlje: Osetljivost bubrega.

Devica

Posao: Ako postoji i najmanja sitnica, realno je da pokušate to da završite, odnosno da ništa ne ostavljate za sutra.

Ljubav: Vaš ljubavni eksperiment bi mogao da započne, pošto ste u svojoj glavi postavili granice i ciljeve do kojih želite ići.

Zdravlje: Čuvajte se potencijalne prehlade.

Vaga

Posao: Više kreativnih ideja, koje već duži period čekaju na pravi trenutak za realizaciju, realno je da pokuljaju iz glave tipičnih Vaga.

Ljubav: Promenljiv energetski balans nije najbolji ni za ljubavne akcije, ali prirodna koketnost i ljubaznost osoba rođenih u znaku Vage, daje ipak lepe šanse za interesantnu priču i prijatne trenutke.

Zdravlje: Osetljivost kože, moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Zbog rasipanja energije na više strana i slabijeg fokusa, i ono malo najbitnijih poslovnih obaveza pokušajte bar da odradite u granicama korektnog.

Ljubav: Upoznavanje i ostvarivanje finog kontakta sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom putu, moglo bi da probudi strast do granica usijanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Pozitivna energija i motivisanost na visokom nivou, daju Strelcima mogućnost da se uspešno pozabave i dodatnim poslovnim aktivnostima.

Ljubav: Bez obzira na vaš trud, za očekivati je da budete primećeni sa više strana, pre svega zbog energije kojom zračite i pobuđujete pažnju.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Jarac

Posao: Kome je neophodno i kome želite pomozite, ali nemojte da budete naivni i dozvolite da vas iskorišćavaju. Čuvajte se nelojalne konkurencije, koja vreba u senci bliskog okruženja.

Ljubav: Astrološki aspekti ne nagoveštavaju kapitalne promene u sferi ljubavi za većinu Jarčeva.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Pokušajte da se ne rasplinete na više strana, a da prethodno niste završili. Ukoliko to uspete da nekako usaglasite i svedete na etape, odradili ste veći deo posla i izbegli potencijalno nerviranje i kašnjenje.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom polju danas.

Zdravlje: Pojačan stres i nervoza.

Ribe

Posao: Bilo mudro da se okrenete oko sebe i zatražite pomoć od osoba za koje provereno znate da su vam naklonjene i čije poverenje se ne dovodi u pitanje.

Ljubav: Ukoliko ste se nameračili da realizujete neku osvajačku akciju, samo napred, nema razloga da u tome ne uspete.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram