Dnevni horoskop za 11. 9: Blizanci pred novom ljubavnom avanturom

dnevni horoskop
Foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 11. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovo je dan koji Ovnovi treba da posvete prvenstveno opuštanju i posvete se aktivnostima koje im najviše prijaju.

Ljubav: Pozitivan stav i dobra energija najavljuju maksimalno angažovanje i posvećenost dragoj osobi, koja to željno iščekuje.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bikovi bi mogli na miru da se pozabave planiranjem obaveza za naredni poslovni ciklus koji ih očekuje.

Ljubav: Dosta toga zavisiće danas od druge strane, a vi dajte svoj doprinos da je svojim dobrim raspoloženjem motivišete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dan je kao poručen da se Blizanci rasterete poslovnih obaveza i posvete uživanju u odmoru ili fizičkim aktivnostima, po mogućstvu na otvorenom.

Ljubav: Vaš šarm i pozitivna energija biće primetni na svakom koraku. Nije isključeno novo poznanstvo, pa eto prilike da zablistate u svom najboljem izdanju.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo danas da se posvete obavljanju kućnih obaveza i provedu lepe zajedničke trenutke u krugu porodice.

Ljubav: Iskoristite dan i posvetite dovoljno pažnje i razumevanja voljenoj osobi. Neke nesuglasice i nezadovoljstva sada se mogu ispraviti.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Moguće je da vam danas iskrsne par neodložnih razgovora vezanih za potencijalnu buduću saradnju. Budite opušteni.

Ljubav: Poziv stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogao bi da vas malo iznenadi i baci u dilemu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Devica

Posao: Uskladite svoje poslovne aktivnosti sa rekreativnim kako biste napunili baterije za naredni period. Ništa strašno neće se desiti ako nešto od poslovnih obaveza ostavite i za sutra.

Ljubav: Važni razgovori i bitne teme koji vas očekuju mogli bi da budu neka vrsta prekretnice u vašim partnerskim odonosima.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, piše astroputnik.

Vaga

Posao: Ovo je dan kada bi Vage trebalo da budu u prvom planu i sve aktivnosti prilagode sebi i uživaju u svojoj kreativnosti i opuste se, pre svega.

Ljubav: Povoljne su okolnosti za pokretanje bar jedne inicijative na vašem ljubavnom planu. Budite opušteni i maštoviti.

Zdravlje: Prijala bi vam psihofizička relaksacija.

Škorpija

Posao: Škorpije koje su zakoračile ka novim profesionalnim izazovima imaju prilike da se pozabave planiranjem detalja za buduće poduhvate. Prihvatite i neki prijateljski savet.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom za koju vas još uvek vezuju fine emocije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Strelac

Posao: Strelci bi ovaj dan mogli da posvete druženju sa dragim prijateljima, a možda nekom od njih baš zatreba i vaša pomoć ili podrška.

Ljubav: Moguće je da vas u krugu prijatelja ili poznanika sačeka saznanje da ste nekome već izvesno vreme draga simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ovo nije povoljan dan za velike psihofizičke napore, Koliko je moguće delujte racionalno, sa što manjom potrošnjom energije.

Ljubav: Dobar deo nervoze možete preneti na dragu osobu, koja je bez dileme najmanje zaslužna za to.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar dan je pred Vodolijama koje su povezane poslovno sa inostranstvom ili osobama koje putuju. Očekuju vas pozitivni ishodi nekih dogovora odranije.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta zaokupiće danas vašu pažnju, i to sa solidnim izgledima za nešto više.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ribama bi značilo podsećanje da se pozabave nekim zaostalim formalnostima ili papirologijom, da sve prokontrolišu još jednom da nešto nije zaostalo.

Ljubav: Neophodno je da raščistite sa repovima iz prošlosti ukoliko ih ima, pre nego što se okrenete budućim ljubavnim dešavanjima. Razmislie na o tome.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

BONUS VIDEO: Najinteligentniji ljudi sveta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram