Dnevni horoskop za 11. 8: Vodolija ludi, ali mora da popusti

Dnevni horoskop
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 11. avgust 2020.

Ovan

Pred vama je velika prepreka, ali niste sigurni odakle potiče. U pitanju je uznemireno psihičko stanje, uzdrmano stresom.

Bik

Uzdržavate se da rizikujete pa osećate pritisak jer ne možete da odlučite na koju biste stranu. Što više izbegavate da donesete odluku, sve su vam manje šanse za uspeh i smirivanje.

Blizanci

Veseli ste i raspoloženi pa vam komunikacija ide od ruke. Odlažete neke susrete jer imate problem sa jednim od prijatelja.

Rak

Previše ste vezani za neke društvene norme pa se nervirate kada ne možete da ih ispunite. Budite jednom svoji i posebni, bez obzira na to šta drugi misle.

Lav

Neko vam nudi podršku i pomoć, ne odbijajte je, bez obzira na to što mislite da možete sami. Pripazite na ishranu.

Devica

Spremni ste da preuzmete svi odgovornost za poslovne poteze iako osećate da je to previše za vas. Nemojte preterivati u tome.

Vaga

Nemate sve argumente za svađu i raspravu sa partnerom, pa prihvatite da je ipak u parvu. Ne shvatajte lično sve konflikte, ipak oni produbljuju emotivni odnos.

Škorpija

Svoje potrebe lako zanemarujte, ali drugima uskačete kao pomoć bez razmišljanja. Obrnite prioritete i postavite ih na prava mesta.

Strelac

Trenutno ste multitasking osoba na poslu i u kući. Imate dovoljno snage i energije da sve pokrijete.

Jarac

Svim silama se trudite da uspete na svim poljima, ali vas muči činjenica da ni nad čime nemate kontrolu. Ovo je najbitnija lekcija za vas, jer je kontrola vaše drugo ime.

Vodolija

Snažni suprotstavljeni stavovi vas i partnera vas dovode do ludila. Neko od vas mora da popusti, a to bi trebalo da budete vi.

Ribe

Očistite sve nesporazume pre nego što iznesete neke svoje želje i planove pred partnera. On/On traži posebnu pažnju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram